În urma unui apel la 112, polițiștii din Capitală s-au deplasat la domiciliul celebrului actor Costin Mărculescu. Nimeni nu mai știa nimic despre el de câteva zile bune, dar în același timp nu s-ar fi gândit nimeni că i s-ar putea întâmpla așa ceva tocmai lui.

Autoritățile l-au găsit mort pe artist în noaptea de miercuri spre joi, trupul său aflându-se în cadă.

Fiind un nume sonor în România, vestea morții sale s-a răspândit foarte repede, presa făcându-și treaba și aflând mai multe detalii.

La scurt timp de la aflarea veștilor, jurnaliștii au găsit și ultima imagine în care apare actorul, aceasta fiind postată pe data de 27 mai.

Cum era de așteptat, apropiații lui Costin Mărculescu, dar și fanii acestuia, au fost devastați la primirea teribilei vești: prietenul lor s-a stins fără să dea vreun semn care să prevestească ce avea să se întâmple. Totul s-a întâmplat pe „repede înainte”, vestea venind ca un trăsnet pentru cei ce l-au cunoscut.

Ultima fotografie cu actorul Costin Mărculescu a fost publicată pe contul său de Facebook, pe 27 mai, cu ocazia zilei de naștere a prietenului său.

„ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie, iar eu am furat startul la terase 😄😄🍷🍷🍷🍷🍷 LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”, a scris Costin Mărculescu în dreptul fotografiei în care apare alături de unul dintre mulții săi prieteni.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.