Evenimentul Zilei > Sport > Cosmin Contra, ofertat din Secunda Division
Cosmin Contra, ofertat din Secunda Division

Cosmin Contra, ofertat din Secunda Division

Jurnaliştii de la renumita publicaţie Marca titrează că tehnicianul din România este cotat cu şanse de a prelua micuţa grupare UD Logroñés. 

La trei luni şi jumătate distanţă după ce şi-a luat adio de la conducerea băncii tehnice a „câinilor roşii” de la Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra este aproape să revină în antrenorat. Presa din Spania relatează că Guriţă a intrat în atenţia divizionarei secunde din Spania, UD Logroñés, care trece printr-o perioadă dificilă.

Micuţa grupare ce evoluează pe stadionul „Lau Gaunas”, cu o capacitate de aproximativ 16.000 de locuri, nu a mai înregistrat nicio victorie în ultimele nouă etape din campionat, iar antrenorul principal Sergiu Rodriguez este ca şi demis.  

Jurnaliştii iberici de la celebra publicaţie Marca scriu că tehnicianul spaniol în vârstă de 42 de ani are zilele numărate la timona formaţiei din oraşul Logroño. „După înfrângerea suferită în faţa celor de la Malaga, conducerea lui Logroñés a început căutările pentru a-i găsi un înlocuitor antrenorului principal Sergio Rodriguez” au titrat ziariştii din Spania.  

Rodriguez, gata să-şi depună demisia

Însuşi Sergio Rodriguez a recunoscut că jocul echipei sale nu funcţionează deloc în ultima perioadă şi e nevoie urgentă de o schimbare. Antrenorul de 42 de ani a declarat, de asemenea, în mod public, că este gata oricând să facă un pas în spate. 

„Mă tem că echipa nu va ieşi din această situaţie delicată. Asta este ceea ce mă îngrijorează cel mai tare. Dacă eu sunt problema, atunci înţeleg foarte bine că este nevoie de o schimbare” a mărturisit Sergio Rodriguez în faţa reporterilor.

Contra mai are doi contracandidaţi

Pentru a prelua cârma lui UD Logroñés, Cosmin Contra se va duela cu încă doi tehnicieni de-ai locului, Enrique Martin şi Nano Rivas. „Antrenorul român Cosmin Contra şi Nano Rivas se află pe lista şefilor lui Logroñés. Enrique Martin a făcut, la rândul său, cunoscut conducerii clubului spaniol faptul că este dispus să preia cârma echipei” au mai dezvăluit jurnaliştii de la Marca.

După scurgerea a douăzeci şi nouă de runde din Secunda Division, UD Logroñés ocupă doar poziţie a şaisprezecea. Cu un bilanţ negativ de 14 eşecuri, 7 rezultate de egalitate şi doar 8 succes, trupa alb – roşie are numai trei puncte avans faţă de ultimul loc retrogradabil.