Evenimentul Zilei > Actualitate > Coșmarul din morga celui mai mare oraș din lume
Coșmarul din morga celui mai mare oraș din lume

Coșmarul din morga celui mai mare oraș din lume

Erik Frampton, de 46 de ani, angajat temporar la morga din New York, pe remorca frigorififcă, redă situații șocante, pe fondul lipsei de echipamente care a dus la epuizarea stocurilor de saci pentru miile de cadavre, folosind-se în loc cearșafuri sau pungi improvizate.

„Aproape toate corpurile au încă tuburile în ele, în special cele de ventilator. Pe cele mai multe degete arătătoare este scris  Covidean”, a spus bărbatul potrivit daylimail.co.uk, mărturisind că era extrem de speriat.

Erik Frampton a fost ofertat cu 75 de dolari pe oră, iar cei care l-au angajat i-au scris un cec, încă din prima zi, ”în caz că nu te întorci”.

La o asemenea ofertă el nu a mai stat pe gânduri și a acceptat slujba, fără să se gândească la ce i se va cere și cât de afectat emoțional va fi la locul de muncă.

”Cadavrele din mașina frigorifică nu erau bine marcate. Uneori am fost nevoiți să deschidem pungile pentru a găsi brățări la gleznă sau la încheietură. Folosim cearșafuri de pat din spital în locul sacilor care s-au epuizat. Există tone de sânge și materii fecale care s-au scurs pe pardoseală și ne strecuram printre ele” a dezvăluit, Erik Frampton, jurnaliștilor.

Sâmbătă dimineață, el a dezvăluit, pe Facebook, că a fost concediat, ceea ce a venit ca o ușurare pentru el și familia sa îngrijorată pentru siguranța lui. .

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: