Evenimentul Zilei > Actualitate > Coşmar la malul mării: CADAVRE aduse de valuri pe plajă
Coşmar la malul mării: CADAVRE aduse de valuri pe plajă

Coşmar la malul mării: CADAVRE aduse de valuri pe plajă

Poliţiştii constănţeni încearcă să stabilească identitatea a două persoane decedate care au fost descoperite pe plajă. Trupurile neînsufleţite au fost găsite,îna cest weekend, în staţiunile Costineşti şi Neptun.

Potrivit anche-tatorilor, la Costineşti este vorba despre un bărbat de aproximativ 30-35 de ani. Semnalmentele acestuia sunt: 1,80 metri înălţime, calviţie frontală, aproximativ 100 de kilograme, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi de culoare roşie. De asemenea, acesta purta la mâna dreaptă două brăţări cu inscripţiile „Camper “ şi „Electric Castre 2015”. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului, scrie siteul cugetliber.ro 

În staţiunea Neptun, în jurul prânzului, a fost descoperit cadavrul unui alt bărbat de aproximativ 40-45 de ani. Semnal-mentele acestuia sunt: 1,78 metri înălţime, atletic, ten deschis, faţă ovală, păr şaten, tuns scurt, calviţie. Bărbatul era îmbrăcat într-un slip de culoare albastră cu negru. 

Anchetatorii susţin că cele două cadavre au stat cel puţin câteva zile în apă înainte ca valurile să le aducă la mal. Poliţiştii anchetează cele două cazuri.