Evenimentul Zilei > Actualitate > Corina Dănilă, mai FERICITĂ ca NICIODATĂ. Ce medie MARE a obținut fiica sa la EVALUARE
Corina Dănilă, mai FERICITĂ ca NICIODATĂ. Ce medie MARE a obținut fiica sa la EVALUARE

Corina Dănilă, mai FERICITĂ ca NICIODATĂ. Ce medie MARE a obținut fiica sa la EVALUARE

Corina Dănilă este una dintre cele mai fericite mare din lume. Fiica sa a trecut cu brio Evaluarea Națională 2018, unde a obținut rezultate excelente.

Mândră de ea, actriță a împărtășit cu apropiații și fanii bucuria din sufletul său. Fata a urmat cursurile gimnaziale la liceul „Grigore Moisil”, unde a avut o medie mare când a absolvit clasa a VIII-a. Rianna a luat nota 9.10 la Limba și literatura română, iar la proba de Matematică a fost notată cu 9.85, potrivit edu.ro, citat de Cancan. 

Fericită nevoie mare, Corina Dănilă a distribuit un articol în care erau publicate notele luate de Rianna Măgeanu la Evaluarea Națională 2018, iar în dreptul postării a scris un mesaj emoționant.

„Scrie la ziar despre noi! #imaveryproudmom #happyday #happymother #gogirl #loveofmylife #motheranddaughter #live #love #dream #pray #believe #dare (#SuntOMamăFoarteMândră #ZiFericită #MamăFericită #BravoFato #IubireaViețiiMele #MamăȘiFiică #Trăiește #Iubire #Vis #Roagă-te #Crede #Îndrăznește)”,a  scris actrița pe pagina ei de Instagram.