Copos, la DNA

Copos, la DNA

Omul de afaceri a venit astăzi, însoţit de doi avocaţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde este cercetat pentru spălare de bani şi fals în dosarul "Loteria".

Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală, în dosarul în care George Copos este cercetat alături de Dan Voiculescu şi de fiica acestuia Camelia Voiculescu, la sfârşitul lunii martie a anului trecut.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este acuzat de spălare de bani. În acelaşi dosar, procurorii au început urmărirea penală şi împotriva fiicei acestuia, Camelia Voiculescu, acuzată de spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.             Alături de familia Voiculescu şi Copos, în dosar mai sunt cercetaţi preşedintele Consiliului de Administraţie al Grivco SA, Mihai Lazăr, Giulio-Giuseppe Roza şi Nicolae Cristea.             Copos şi Roza sunt acuzaţi că au participat la o licitaţie cu strigare cu oferte trucate, dar şi de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani. Adrian Cristea este acuzat de participare la o licitaţie cu strigare cu oferte trucate, informează Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News