Evenimentul Zilei > Actualitate > Consecinţele ÎNFRICOŞĂTOARE ale dezastrelor NUCLEARE. MUTAŢIILE genetice care au ORIPILAT mapamondul | GALERIE FOTO
Consecinţele ÎNFRICOŞĂTOARE ale dezastrelor NUCLEARE. MUTAŢIILE genetice care au ORIPILAT mapamondul | GALERIE FOTO

Consecinţele ÎNFRICOŞĂTOARE ale dezastrelor NUCLEARE. MUTAŢIILE genetice care au ORIPILAT mapamondul | GALERIE FOTO

Câteva accidente genetice arată că natura nu este tocmai iertătoare. Aşa au luat naştere aceşti oameni care sunt adevărate mistere pentru omenire.

Copilul broască

În 2006, bebeluşul care seamănă cu o broască i-a lăsat mască atât pe părinţi cât şi pe medici. Copilul fără gât are orbitele exagerat de mari, la fel ca o broască, iar ochii sunt ieşiţi în afară.

Copilul are boala numită anencefalie şi a murit la scurt timp după naştere.

Bărbatul cu coadă

Cu o coadă de 33 de centimetri, Chandre Oram a devenit o atracţie în oraşul său natal. Bărbatul spune că oamenii cred că este o creatură divină care poate face minuni aşa că vin la el cu tot felul de lucruri sau alimente pe care le ating de coada lui pentru a fi sfinţite.

Copilul ciclop

În 2006, acest copil din India s-a născut cu un singur ochi. Medicii care au ajutat la venirea lui pe lume cred că boala lui e cauzată de un experiment cu medicamente anti-cancer la care mama a fost supusă în timpul sarcinei. Un alt motiv ar fi dereglarea cromozomilor. Cu asemenea diformităţi, e o minune că bebeluşul a reuşit să vină pe lume. Totuşi, acesta a murit câteva zile mai târziu.

Mana gigant

Lui Hua suferă de o boală rară, numită macrodactilia. Când a fost internat în iulie 2007, degetul de la mâna stângă măsura 30 de centimetri. Doctorii i-au eliminate 5 kilograme din ţesutul de pe mână.

Bărbatul cu picioarele invers

Wang Fang, în vârstă de 27 de ani, din China, s-a născut cu picioarele dispuse invers. A învăţat însă să trăiască cu această boală şi a refuzat să fie tratat drept o persoană cu handicap.

Copilul cu trei mâini

Bebeluşul se numeşte Liu Junjie şi este din China. A fost născut în 2006 cu trei braţe. Doctorii au reuşit să îi înlăture cel de-am treilea braţ. Medicii au spus că acest caz este atât de rar încât nu aveau mai deloc informaţii despre ce ar trebui să facă şi dacă operaţia va avea success.

Femeia cu un sfârc în talpă

O femeie de 22 de ani s-a născut cu un sfârc în talpă.  La o cercetare sub microscop, medicii au descoperit că ţesutul este identic cu cel al sânului. Este primul caz de ţesut mamar care apare pe picior.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.