Concursul devenit fenomen, „Pun pariu pe talent”, și-a ales câștigătorii

Concursul devenit fenomen, „Pun pariu pe talent”, și-a ales câștigătorii

Premiul cel mare, contractul muzical oferit de MANGO RECORDS, a fost câștigat de liceenii de la Gheorghe Lazăr, iar trofeul a ajuns la „Elena Cuza”, pentru un număr de gimnastică demn de olimpiadă.

Finala celei de-a doua ediții a concursului „Pun pariu pe talent”, dedicat în exclusivitate liceenilor, și-a ales câștigătorii duminică, 25 mai, în Clubul Blue din București.

Susținerea a reușit să transforme performanțele tinerilor din competiție în momente de neuitat. Peste 600 de liceeni au venit să-i vadă pe cei care le reprezintă liceul și i-au susținut cu bannere, fluiere și steaguri. La etapa finală au participat doar 20 dintre cei mai buni, iar calitatea show-ului i-a ținut cu sufletul la gură pe toți cei prezenți aproape trei ore.

Juriul format din profesioniști, Andrei Leonte, câștigătorul X Factor din prima ediție, Liviu Hodor de la Radio 21 și Mădălina, de la Red Blond (Mango Records), a alcătuit, alături de public și concurenți, topul performanțelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe locul 3, la egalitate, au fost cele două momente din liceul Lazăr: trupa „Silence Speaks” (câștigătoare a contractului oferit de juriu) și performanța incredibilă a lui Andrei Stănișteanu&Lucia Rusu.

Locul 2 a adus tot egalitate, dar pentru două licee diferite. Colegiul „I.L. Caragiale” - prin frumoșii lor reprezentanți Corina Vasquez și David Enescu - alături de Colegiul Național „Matei Basarab”, prin cel mai energic concurent, Andrei Duțu.

Gimnastele au ridicat jurații în picioare

Trofeul a ajuns în acest an la Colegiul Național „Elena Cuza”, datorită performanței celor două gimnaste, Irina Păun și Andreea Petcu. Fetele au reușit să ofere o lecție de disciplină, talent și fair play. Execuția periculoasă a ținut sala cu sufletul la gură, iar pe jurați i-a ridicat în picioare.

Pentru că sportul înseamnă echipă, cele două fete l-au cooptat și pe semifinalistul din Cuza, Mihai Mercaș, care a asigurat muzica pentru momentul lor.

Andreea Petcu, gimnasta care a obținut trofeul, este surprinsă de rezultat: „În primul rând, vreau mulțumesc susținătorilor, deoarece fără ei sunt sigură că nu reușit să câștigăm. Nu mă așteptam ca eu și Irina să câștigăm, iar când am aflat, surpriza a fost cu atât mai mare. Nu știu cum să explic exact ce am simțit, știu doar că după aceea m-am gândit că munca noastră de atâția ani a fost răsplatită. De asemenea, țin să le mulțumesc organizatorilor fiindcă au fost mereu alături de noi și au reușit să organizeze o finală pe măsura așteptărilor noastre.”

Un efort susținut

Atât concurenții, cât și organizatorii au lucrat la foc continuu ca totul să iasă perfect. Un spectacol pe cinste, care a ținut în priză un public numeros, evidențiat printr-o energie debordantă. „Suntem mândri că am ajuns până aici, ca am avut ocazia să cunoaștem foarte mulți elevi talentați și promitem să-i sprijinim și după terminarea concursului“, a declarat Maria Ologeac, unul dintre organizatorii concursului „Pun pariu pe talent”.

Finalul serii a adus pe scenă două artiste care au făcut deja primul pas în lumea muzicală, Adora și Evelyne Vâlcu. Cele două au reușit să lase o impresie puternică asupra liceenilor.

Andrei și Gabi au cucerit liceenii

Andrei Niculae și Gabriel Fereșteanu au fost gazdele evenimentului. Ei au întreținut atmosfera în stilul în care i-au obișnuit deja pe liceeni. Cei doi sunt studenți, dar lucrează deja în media de câțiva ani având colaborări cu cele mai importante trusturi media din țară.

Pe parcursul evenimentului au purtat tricouri prin care îi avertizau pe toți cei prezenți că ei sunt PUȚIN CAM DIRECȚI. De fapt, tricourile sunt primele promoționale de la proiectul pe care îl vor lansa în vară: ,,Noi suntem pasionați de media și de patru ani încercăm acest domeniu în mod constant. Am crescut în redacția EVZ, dar am făcut opriri și la TVR sau DIGI24. Suntem conviși că PUȚIN CAM DIRECȚI o să atragă atenția vedetelor, dar în special a tinerilor, noi din zona aceasta venim și suntem un fel de intruși, o legătură între două zone de interes”.