Acest spectacol este organizat de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor.

Vezi regulamentului concursului.

"Victoria şi-al ei husar", este operetă în trei acte de Paul Abraham pe un libret de Alfred Grünwald și Fritz Löhner-Beda care redă povestea de dragoste dintre frumoasa Victoria și husarul Koltay.

În cadrul operetei o să fie prezentată idila celor doi protagoniști care o să vă poarte, rând pe rând, din peisajul însorit al Japoniei, în pitorescul St. Petersburg, ajungând apoi într-un mic orăşel din Ungaria.

Chiar dacă multe ziduri au fost ridicate între dragostea celor două personaje, printre care Primul Război Mondial şi anii ce i-au urmat, focul dragostei nu a încetat să ardă. În ciuda faptului că Victoria, își credea iubitul mort în război, se căsătoreşte cu un distins diplomat american, pe numele său Cunlight, dar viaţa o readuce din nou faţă în faţă cu Koltay, prima sa iubire.

Deznodământul? Vă lăsăm pe dumneavoastră sa îl aflați, având posibilitatea de a câștiga una dintre invitațiile duble puse în joc! Mult succes!

În cazul în care nu o să vă numărați printre fericiții câștigători, puteți achiziționa bilete online pe: www.startickets.ro/, www.ticketstore.ro

cât și în rețeaua de magazine Startickets :

  • B-dul Tineretului nr. 8 -10 de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, program de luni până vineri între orele 12:00-19:00 şi sâmbăta între orele 12:00-14:00.
  • Calea Dorobanți nr. 62 , apartament 5 , sector 1 , program de luni până vineri între orele 09:30-18:00.

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea spectacolului de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor.

Mijloace de transport – Autobuze 313, 381;  Metrou:  Timpuri Noi,  Tineretului,  Mihai Bravu.