Evenimentul Zilei > Actualitate > Complexul Procapil, un ingredient cu totul remarcabil în tratamentul împotriva căderii părului (P)
Complexul Procapil, un ingredient cu totul remarcabil în tratamentul împotriva căderii părului (P)

Complexul Procapil, un ingredient cu totul remarcabil în tratamentul împotriva căderii părului (P)

Oricine se confruntă mai mult sau mai puțin cu căderea părului. Se întâmplă în timpul dușului, sau în timpul uscatului părului cu foenul, dar și în timpul pieptănatului. Acest lucru este însă ceva normal. Se știe deja că oamenii pierd în medie 100 de fire de păr pe zi.

Toate acestea fac parte din ciclul normal de viață al firului de păr. Dar căderea părului poate reprezenta și o problemă serioasă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Când devine căderea părului o problemă și care sunt cele mai eficiente produse și tratament împotriva căderii părului?

Un păr sănătos, puternic și strălucitor este cu siguranță o binecuvântare. Cu toate acestea, nu toți sunt la fel de norocoși să aibă un păr de vis. Foarte mulți încep să-și piardă părul încă de la vârsta de 20 de ani și pot ajunge să sufere de alopecie încă de la această vârstă. Alopecia la vârste înaintate este considerată ceva normal, în timp ce dacă se întâmplă în tinerețe, este considerată o afecțiune.

 

Când devine pierderea părului o problemă?

Căderea părului devine o problemă când firului de păr se subțiază considerabil și începe să se rupă, numărul firelor de păr se rărește și încep să apară zone de chelie sau chelie completă.

Cauzele alopeciei la bărbați, dar și la femei sunt variate, dar cele mai comune sunt dezechilibrele hormonale, moștenirea ereditară și deficiențele nutriționale care fac parte dintr-un un stil de viață nesănătos. Este important ca simptomele să fie observate din timp pentru că din fericire majoritatea cazurilor de cădere a părului pot fi oprite sau tratate. Un rol însemnat îl joacă însă acționarea cât mai curând asupra acestor simptome. Asta se poate face în primul rând prin schimbarea stilului de viață, dar și printr-o atenție mai sporită asupra produselor pentru păr folosite. Este esențială urmărirea ingredientelor folosite în diferite produse pentru că unele pot chiar agrava alopecia, în timp ce unele s-au dovedit deja mai eficiente decât altele.

 

Cu nu mai puțin de 147 de milioane de oameni în întreaga lume care suferă de alopecie, conform statisticilor, nu-i de mirare că cercetătorii și specialiștii în domeniu caută să găsească leacuri cât mai eficiente împotriva căderii părului. Tocmai pentru că alopecia este o problemă atât de răspândită și produsele pentru păr au o contribuție mare în menținerea și restabilirea sănătății părului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare de produse pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fără prescripție medicală.

 

Un păr frumos și sănătos cu noile produse Rekze Laboratories

Compania a adus laolaltă o echipă de experți în dermatologie pentru a crea o formulă complexă pentru stimularea creșterii părului care previne înrăutățirea alopeciei. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire și să îmbunătățească abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos care este mai puțin predispus ruperii și căderii. Linia de produse destinată căderii părului și stimulării creșterii acestuia include și singurele șervețele umede tratament de pe piață menite să curețe, să hrănească și să mențină prospețimea scalpului pe toată durata zilei.

 

Există o mulțime de produse care pretind că vor face ca părul să-și recapete vitalitatea și elasticitatea, însă puține conțin ingredientele care ajută într-adevăr la stoparea căderii acestuia. Complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) este unul dintre acestea. Testele clinice au arătat că acest ingredient este foarte eficient în oprirea căderii părului și în același timp stimulează creșterea părului. În plus, nu provoacă efecte secundare precum Minoxidilul. Sunt încă foarte puține produse pe piață care folosesc complexul Procapil, iar printre acestea se numără și cele de la Rekze Laboratories. Taurina și cafeina, dar și complexul Kapilarine sunt alte ingrediente care ajută în problemele legate de căderea părului.