Competiţie pentru supremaţie

Competiţie pentru supremaţie

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, Discovery Channel prezintă documentarul de tip reality "Specialişti în fiare vechi".

Serialul ne invită să urmărim povestea a trei echipe concurente formate din adevăraţi specialişti în domeniul fiarelor vechi din Brooklyn, New York.

Descoperim încercările prin care trec "trupele" lui Frankie Noots, Sal the Barber şi Mimmo & Dino, care transformă zi de zi fiarele vechi în bani gheaţă. Printre momentele mai importante ale seriei se numără războiul care izbucneşte când Frankie are nevoie de bani ca să cumpere un depozit, extinderea afacerii lui Sal în Staten Island şi momentul în care Dino & Mimmo intră în lumea internetului.

Muncă şi pasiune

Ne puteți urmări și pe Google News

Frankie Noots este poreclit "Regele fiarelor vechi". Reprezentând a treia generaţie de strângători de fiare vechi din familie, Frankie spune că "are metalul în sânge". A administrat o vreme depozitul bunicului său şi acum îşi foloseşte toată energia pentru a-şi clădi o afacere suficient de solidă ca să-şi deschidă propriul depozit de fiare vechi.

Sal the Barber are o inimă mare, e dur şi energic, genul care încearcă să rezolve orice problemă croindu-şi drum cu capul înainte şi cu forţă brută. A avut probleme mari şi chiar a stat ceva vreme "la păstrare", dar s-a întors pe calea cea dreaptă şi acum se ocupă de afaceri cu fiare vechi şi cărat gunoaie.

Mimmo face echipă cu amicul său Dino. Când muncesc, cei doi formează un duet clasic de tip "Stan şi Bran", cu tot umorul de rigoare. Într-o branşă plină de oameni care trăiesc deconectaţi de la problemele zilnice, Dino este cel mai lipsit de griji dintre toţi căutătorii de fiare vechi. Înalt şi slăbănog, el e un comic înnăscut şi un fel de Maestru Zen al fiarelor vechi. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/-hqhQtA5FOU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>