Evenimentul Zilei > International > Compania Goldman, mesaj clienţilor: „Jumătate din America se va…”
Compania Goldman, mesaj clienţilor: „Jumătate din America se va…”

Compania Goldman, mesaj clienţilor: „Jumătate din America se va…”

Goldman Sachs este una dintre cele mai mari companii de holding bancar din lume, care desfășoară activități de investiţii bancare, securitate și management de investiţi. Iar mesajul dat ieri adresat clienţilor este cutremurător.

-SUA tinde spre carantină. Marea Britanie tinde să îi permită  virusului să se răspândească, astfel încât populația să poată dezvolta o imunitate naturală.

-Carantina este probabil să fie ineficientă și să conducă la daune economice importante, dar va încetini rata de transmitere, oferind sistemului de asistență medicală mai mult timp pentru a face față sarcinii cazului.
-Economia Chinei a fost în mare măsură afectată, mai ales materiile prime și lanțul global de aprovizionare . Poate dura până la șase luni pentru ca acesta să se recupereze.
-Rata de creștere a PIB-ului global va fi cea mai scăzută în 30 de ani, cu aproximativ 2%.
-S&P 500 va înregistra o rată de creștere negativă de la -15% la -20% pentru 2020.
-Vor fi daune economice cauzate de virusul însuși, dar daunele reale sunt cauzate în mare parte de psihologia pieței. Virusii sunt alături de noi pentru totdeauna. Piețele bursiere ar trebui să se recupereze pe deplin în a doua jumătate a anului.
-Tehnic, în general, piața a căutat un motiv de resetare.
-NU există risc sistemic. Nimeni nu vorbește chiar despre asta. Guvernele intervin pe piețe pentru a le stabiliza, iar sectorul bancar privat este foarte bine valorificat”, sunt o parte din mesajele transmise clienţilor importanţi, potrivit zerohedge.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: