Evenimentul Zilei > Politica > Comisarul Berbeceanu, în centrul unui scandal uriaș. Decizia e la Marcel Vela
Comisarul Berbeceanu, în centrul unui scandal uriaș. Decizia e la Marcel Vela

Comisarul Berbeceanu, în centrul unui scandal uriaș. Decizia e la Marcel Vela

Deputatul PSD Nicolae Georgescu, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, i-a cerut comisarului Traian Berbeceanu să își dea demisia din funcția de șef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela.

 

Tot mai multe voci au cerut acest lucru, mai ales după arestarea vloggerului Alexandru Bălan zis și „Colo”, acuzat de incitare la violență.

Potrivit deputatului Georgescu, motivul pentru care Berbeceanu trebuie să plece privește incitările la violență pe care acesta le-a făcut în trecut împotriva realizatorului TV Mircea Badea. Este vorba despre un comentariu de pe Facebook, de anul trecut, în care Traian Berbeceanu susținea că Badea trebuie bătut zilnic:

„Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru și aparat de protecții. În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golanește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?”, scrie luju.ro.

„Pentru instigarea la violență – cer urgent demisia șefului de cabinet de la MAI!

Misiunea de ordine și siguranță națională de la Ministerul Afacerilor Interne s-a transformat prin venirea PNL-ului la guvernare în instigare la violență!

O instigare publică și violență! Nu are rost să ne ascundem și să trecem cu vederea acest lucru, mai ales că mesajul a fost făcut public chiar de șeful de cabinet al Ministrului Afacerilor Interne.

Astfel de instigări nu își au locul într-o societate normală! Însă guvernanții au transformat totul în România (a)normală!

În calitatea de membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, cer demisia de îndată a șefului de cabinet de la MAI!

Cu astfel de oameni, cu asemenea comportamente și cu un așa limbaj – nici nu vreau să mă gândesc ce ne vor mai învață acești oameni!”, a conchis Nicolae Georgescu.