Evenimentul Zilei > Politica > Codrin Ștefănescu afirmă că Viorica Dăncilă este doar o marionetă. „Scenariile se fac în altă parte”
Codrin Ștefănescu afirmă că Viorica Dăncilă este doar o marionetă. „Scenariile se fac în altă parte”

Codrin Ștefănescu afirmă că Viorica Dăncilă este doar o marionetă. „Scenariile se fac în altă parte”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD a continuat shimbul de replici cu noul președinte al partidului, Viorica Dancilă. El a spus că strategia PSD nu se mai face în partid sugerînd că acestea ar veni prin Dăncilă de la serviciile secrete.

Codrin Ștefănescu a lansat ideea că există alte forțe care vor să slăbească partidul iar strategiile se impun de acolo. El dorește ca PSD să aibă un candidat puternic, votat de congres, cu șanse reale de a intra în turul doi la prezidențiale.

„Astea sunt scenariile unora care vor să ne slăbească (…) Scenariile astea se fac în altă parte. Noi vrem un PSD puternic, tocmai de aceea nu vom pleca din PSD. Partidul are oameni puternici, care pot candida cu succes la alegerile prezidențiale, cum sunt Lia Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu sau Șerban Nicolae.

Cel mai important este ca acest candidat să fie ales de Congresul PSD, să nu fie impus. El trebuie să fie ales de toți primarii, președinții de filiale pentru a avea sprijinul întregului partid, altfel nu va avea nicio șansă pentru a intra în turul 2”, a mai afirmat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.