CNN este în discuţii pentru a cumpăra Mashable pentru 200 milioane de dolari

CNN este în discuţii pentru a cumpăra Mashable pentru 200 milioane de dolari

Reţeaua Global News, care este deţinută de Time Warner, a declarat că este în negocieri avansate pentru a cumpara site-ul de ştiri despre social media, Mashable, fondat de către scoţianul Pete Cashmore în 2005.

CNN este pe punctul de a cumpăra site-ul site-ul de ştiri despre social media Mashable pentru "mai mult de 200 milioane de dolari", potrivit unor declaraţii, citate de Guardian.

Bloggerul de la Reuters, Felix Salmon, a spus ca vânzarea ar putea fi anunţată astăzi şi că suma se învârte în jurul sumei de 200 de milioane de dolari.

New York Times a raportat, ieri, că cele două societăţi sunt în discuţii avansate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mashable şi-a făcut un nume pe piaţă, publicând articole despre social media şi ştiri despre lumea tehnologiei, dar s-a extins, acoperid domeniul afacerilor şi cel de divertisment. Cu birouri în New York şi San Francisco, Mashable are mai mult de 20 de milioane de vizitatori unici lunar.

Născut în apropiere de Aberdeen, în Banchory, Cashmore a fondat Mashable după ce a abandonat cursurile din colegiu la vârsta de 19 ani.

El a spus că Internetul a fost chemarea lui, deoarece era "ceva ce puteam face din pat şi să simt în acelaşi timp că am realizat ceva".