Evenimentul Zilei > Actualitate > Cluj. Tânăr de abia scapă cu viață din incendiu provocat de o țigară. Poveste incredibilă!
Cluj. Tânăr de abia scapă cu viață din incendiu provocat de o țigară. Poveste incredibilă!

Cluj. Tânăr de abia scapă cu viață din incendiu provocat de o țigară. Poveste incredibilă!

Pompierii Clujeni au fost alertați sâmbătă dimineața, în legătură cu un incendiu produs la un apartament din Gheorgheni.

Apelul a intrat în jurul orei 11:40 iar la fața locului s-a deplasat o autospecială SMURD. Pompierii au pătruns în scara imobilului de locuințe, unde, la etajul 8 l-au găsit pe un tânăr prăbușit la podea și confuz, în fața locuinței sale. Aceștia au pătruns în apartament unde ardeau obiectele de mobilier din una din camere. Aceștia au stins flăcările înainte ca acestea să afecteze alte camere.

Se pare că tânărul a adormit cu o țigară în mână, aceasta fiind cauza producerii incendiului. Când și-a dat seama ce se întâmplă , tânărul era deja ars și intoxicat cu fum. El și-a folosit forțele rămase pentru a ieșii din apartament apoi a căzut neputincios în scară.

Tânărul de 20 de ani a tras o sperietură soră cu moartea, prezenta arsuri la nivelul corpului și era intoxicat cu fum.  Acesta a fost transportat la spital.

Fumatul în pat este principala cauză de deces în rândul incendiilor din locuințe, la nivel mondial. De asemenea, studiile indică faptul că fumătorii care fumează în pat se lasă mai greu.