UPDATE: Referitor la incidentul petrecut la preselecția „Românii au Talent”, Poliția Capitalei a facut, duminică după amiază, următoarele precizări: – Astăzi, 29.09.2019, dintr-un hotel situat pe raza sectorului 1, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclamă că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult. A fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări. A fost audiat și ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice .


Stirea inițială: Astfel, duminică, la hotelul Pullman din Capitală, mai mulți potențiali concurenți s-au prezentat pentru a-i convinge pe jurați că merită să participe la Sezonul 1o care ar urma să înceapă în luna februarie a anului viitor.

Printre aceștia și un bărbat de 29 de ani. Acesta s-a înscris pe listă și aștepta, cuminte, în culise, să intre pe scenă în fața juraților. Andra, Andi Moinescu și Mihaela Rădulescu care nu anticipau, sub nicio formă, ce va urma. Din senin, tânărul a început să-i înjure pe ceilalți concurenți și să-i amenințe cu moartea.

Mai mult, el a sărit inclusiv la bătaie, motiv pentru care organizatorii au chemat Poliția. Oamenii legii au intervenit rapid, iar asupra bărbatului au depistat un cuțit uriaș, dar și un pistol de tip airsoft. Scadalagiul a fost încătușat și dus imediat la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat, anunță cancan.ro.