Evenimentul Zilei > International > Clipe de COŞMAR! Un avion e zgâlţâit, cu violenţă, de turbulenţe. Mai mulţi oameni sunt RĂNIŢI | VIDEO
Clipe de COŞMAR! Un avion e zgâlţâit, cu violenţă, de turbulenţe. Mai mulţi oameni sunt RĂNIŢI | VIDEO

Clipe de COŞMAR! Un avion e zgâlţâit, cu violenţă, de turbulenţe. Mai mulţi oameni sunt RĂNIŢI | VIDEO

Un avion al companiei American Airlines, care efectua marţi o cursă de la Seul (Coreea de Sud) spre Dallas (SUA), a fost deviat către un oraş japonez, după ce mai mulţi pasageri şi membri ai echipajului au fost răniţi din cauza unor turbulenţe.

Cursa 280 se îndrepta spre Dallas, când a întâlnit o furtună puternică, în urma căreia au fost rănite mai multe persoane, iar avionul a fost deviat către Narita, relatează CNN, conform Mediafax.

"Patru pasageri şi un membru al echipajului au fost transportaţi la spitale locale pentru continuarea monitorizării şi tratamentului", a declarat purtătoarea de cuvânt a companiei, Andrea Huguely, într-un comunicat, precizând că vieţile răniţilor nu sunt în pericol.

"Pasagerii au fost transportaţi la hoteluri şi îşi vor continua drumul spre DFW mâine (miercuri)", a precizat purtătoarea de cuvânt.

American Airlines a precizat că avionul care a fost deviat spre Narita este un Boeing 777, care avea la bord 240 de pasageri şi 15 membri ai echipajului, conform sursei citate.