Evenimentul Zilei > Monden > CLINICA. Sunt Gabriel Fereșteanu și dau un diagnostic în fiecare săptămână
CLINICA. Sunt Gabriel Fereșteanu și dau un diagnostic în fiecare săptămână

CLINICA. Sunt Gabriel Fereșteanu și dau un diagnostic în fiecare săptămână

Vedetele noastre reușesc să ne surprindă mereu
  • TOTAL BOLNAV

Oamenii de radio care au renunțat la haine

A trecut vremea când fetele atrăgeau atenția pentru că renunțau la haine. Această practică a devenit parte din cotidian, nimic surprinzător! Bogdan și Shurubel sunt matinalii pe care Radio 21 a mizat în acest an. Să ai matinal la radio este o provocare pentru orice om din industrie, dar și o mare responsabilitate: trebuie să știi să îi captezi pe oameni în mai puțin de 27 de secunde. Cele mai recente studii au demonstrat că, în zilele noastre, oamenii sunt bombardați cu zeci de mii de informații noi pe secundă, iar disponibilitatea pe care o are un consumator față de orice produs nou este de mai puțin de 30 de secunde. Cum matinalii au citit și ei studiul, au gândit repede o metodă de promovare prin care au dorit să sublinieze ingredientele originale pe care le găsești în programul lor: sunt liberi, amuzanți și dezinhibați, pe scurt, s-au dezbrăcat! Dincolo de ideea amuzantă, băieții nu erau siguri dacă promovează matinalul sau chiar filmul al cărui afiș l-au reprodus, de aici și mesajele editate nu tocmai ok, care au apărut pe facebook și au însoțit pozele. Nu ne dăm seama exact cine a fost derutat de reproducerea nud, dar :)) nu așteptăm lămuriri, ideea a fost tare!

  • PERFECT SĂNĂTOS

Ziua lui NAGUALE: N-avem sonerie, așa că tre’ să dai un shot!

A devenit tra diție și titlul, dar și să petrecem până în zori când îl serbăm pe Naguale (Ovidiu Baciu).A trecut fix un an de când am fost pentru prima oară în studioul KAZIBO Music ca să-i urăm „La mulți ani!” lui Naguale! Anul trecut abia lansa „Aripi de vânt”, melodia Deliei. În acest an, alături de colegii lui de la studio, era producătorul anului cu peste 7 trofee la Media Music Awards. Am ascultat și melodiile care se vor lansa în această toamnă. Faydee sau Cristi Minculescu au înregistrat și ei în acest studio și suntem în măsură să vă spunem că tradiția se va păstra. Mergem și la anul și el tot primul în top va rămâne. Câteva detalii de culise de la petrecerea lui Naguale: ziua lui Ovidiu a durat două zile, iar printre invitați s-au numărat și Andra, Cătălin Măruță, Dan Bittman.

Și pentru că sunt un doctor nebun, am o clinică întreagă de care mă ocup. Vreau să vă anunț, în exclusivitate, că în fiecare joi, de la ora 13.00, vă dau întâlnire pe MUSIC CHANNEL, la emisiunea CLINICA, unde vă promit că dau rețeta potrivită pentru orice vedetă.