Evenimentul Zilei > Social > CLINICA INFRAFIT ARE ACUM ÎN PALMARES PREMIUL THE GOOD LIFE AWARD PENTRU REINVENTARE ÎN INDUSTRIA DE WELLNESS, OFERIT DE FORBES LIFE FONDATOAREI, RALUCA ILIESCU (ADVERTORIAL)
CLINICA INFRAFIT ARE ACUM ÎN PALMARES PREMIUL THE GOOD LIFE AWARD PENTRU REINVENTARE ÎN INDUSTRIA DE WELLNESS, OFERIT DE FORBES LIFE FONDATOAREI, RALUCA ILIESCU (ADVERTORIAL)

CLINICA INFRAFIT ARE ACUM ÎN PALMARES PREMIUL THE GOOD LIFE AWARD PENTRU REINVENTARE ÎN INDUSTRIA DE WELLNESS, OFERIT DE FORBES LIFE FONDATOAREI, RALUCA ILIESCU (ADVERTORIAL)

Fondată în noiembrie 2012, Clinica Infrafit se anunța încă de la început un proiect ambițios, deși să recunoaștem, nimeni nu se aștepta să se bucure de un succes de proporții într-un timp atât de scurt. Construită în jurul unei francize internaționale și a unui sistem medical de ultimă generație, unic în România, Infrafit X, serviciile acesteia se focusau atât pe reeducarea metabolismului, cât și a mentalității în ceea ce privește problemele metabolice și de nutriție.

Crezând cu tărie în eficiența terapiei și dorindu-și cu  orice preț să o aducă la noi în țară, inițial, Raluca Iliescu, fondatoarea clinicii și-a transformat parterul casei sale în centru de tratament. De altfel, clienții fideli aproape că refuzausă creadă că proprietara locuia la etajul cochetei vile din inima Bucureștiului. Și asta pentru că Infrafit respecta întru totul standardele unei clinici, în cel mai mic detaliu. În plus, rezultatele obținute aici, de la reeducarea metabolismului de ardere a grăsimilor, și implicit la remodelarea siluetei, și până la îmbunătățirea stării de spirit, vorbeau de la sine, astfel încât a urmat o avalanșă de programări.

În iarna lui  2013, puțin înainte de Crăciun, în orașul paralizat de frig și ninsoare, Raluca înfrunta viscolul, la propriu. Asta pentru că biotehnologiile și sistemele de ultimă generație care făceau parte din noul concept al clinicii Infrafit, gândită acum ca unicul centru de detoxifiere din România, erau blocateîn port. Privind în urmă, pare o glumăbună. Pe atunci însă, toată lumea era înalertă. Curând, centrul și-a deschis porțile pe str. Icoanei, nr.40, într-o vilă de 3 etaje, cu un spațiu ultra generos și amenajat ireproșabil.

Pachetele de servicii complexe și elaborate, tehnologia inovatoare, echipamentele medicale noi și echipa numeroasă de medici specialiști în domeniu au devenit cuvintele de ordine. Iar ca pacienții din țară și de peste hotare să aibă parte de o experiență demnă de Occident, cât mai confortabilă cu putință, clinica Infrafit a transformat în realitate dorința acestora de a beneficia și de servicii de cazare, în incinta clinicii.

Șirul inovațiilor nu s-aoprit însă aici. În noiembrie 2014, Clinica Infrafit, specializată acum în programe detox,controlul greutății, anti-aging și anti-stress anunța deschiderea primului departament de medicină biologică din țară, sub îndrumarea și coordonareaunei autorități în domeniu, Prof. Dr. Emilian Dobrea. Cu dublă specializare în endocrinologie și ginecologie, acesta și-a continuat cercetările în  SUA, unde s-a specializat în biomedicină, iar mai apoi, în anii petrecuți în Italia și Mexic, în boli tropicale și geriatrie. S-a întors în țară ca să îi ajute și să îi salveze pe cei care îi cereau ajutorul prin sistemul medical electrofiziologic MAFG 03.01 inventat și co-brevetat de către Prof. Dr. Dobrea și ing. Ion Tomescu, al doilea om după Henri Coandă, și cel care deține în lume brevetul de invenție pentru GPS-ul aviatic.

Pentru Profesor, nu  există însă satisfacție mai mare decât cea datorată însănătoșirii unui pacient, fie că a învins scleroza multiplă și scleroza miotrofică laterală, encefalomielita mialgică, boli auto imune, infecții cronice, alergii, oboseală cronică, astm bronșic, neurofibromialgii, atrite și artroze, neuroborelioze (sindrom Lyme) , boli endocrino-metabolice, infertilitate și cardio-mio-patii.

Premiul The Good Life Awards oferit de către Forbes Life Ralucăi  Iliescu pentru reinventarea personală, dar și a industriei de wellness și pentru fondarea unei clinici cu servicii unice în România,  a venit ca o confirmare că visul Ralucă i s-a îndeplinit.

„Prevenția este cea mai bună metodă de a-ți menține sănătatea, dar și starea de psihic optimă. Atunci când ești sănătos și te simți bine în pielea ta, ești mult mai optimist și ai altă poftă de viață.  Tocmai de aceea, m-am străduit să transmit cât mai multor persoane din jurul meu această filosofie. Totuși, vorbind din perspectiva unei femei care s-a confruntat cu o maladie considerată de către medicina tradițională incurabilă în majoritatea cazurilor, știu exact prin ce trec cei care se îmbolnăvesc. În astfel de cazuri, îți dorești să beneficiezi la tine în țară de servicii și de metode de diagnostic și tratament, care să nu dea greș și care să nu fie invazive pentru un organism deja slăbit. Îți dorești să ai posibilitatea mai multor opinii de la specialiști poate din SUA, fără să fie nevoie să te îmbarci dintr-un avion într-altul.

Pe aceste criterii am conceput clinica Infrafit, fiind în cunoștință de cauză, și dorind să ajut la rândul meu. Știu perfect ce înseamnă un diagnostic corect și oferit la timp, o terapie inovatoare care “atacă” adevăratele cauze ale bolii, nu doar simptomele. Știu ce reprezintă prevenția, nutriția corectă și un stil de viață sănătos. Doresc să schimb ceva în ceea ce înseamnă abordarea sănătății, în felul în care pacientul este diagnosticat și tratat, iar pentru această dorință, lucrez deja la un proiect de mare anvergură, prin care voi putea ajuta milioane de femei din întreaga lume. Acesta este poate felul meu de a-mi duce mai departe motto-ul

: to give back. Împreună cu Prof. Dr. Emilian Dobrea și echipa noastră de medicisi specialiști, mă străduiescsă le ofer tuturor șansa pe care am avut-o eu, doar că aici, în România.” (Raluca Iliescu, Managing Partner Infrafit)

Infrafit – Str. Icoanei nr 40/Bucuresti

Tel: 0754 890 153

Foto: Gabi Crișan

Text: Bianca Nuțu