Evenimentul Zilei > Politica > Florin Cîțu despre audierile din Parlament: „E o anchetă ordonată de Liviu Dragnea”
Florin Cîțu despre audierile din Parlament: „E o anchetă ordonată de Liviu Dragnea”

Florin Cîțu despre audierile din Parlament: „E o anchetă ordonată de Liviu Dragnea”

Senatorul PNL, Florin Cîțu a afirmat că nu va participa la ședința de Comisiei Economice a Senatului, unde a fost invitat să dea explicații despre raportul Consiliului Concurenței pe piața produselor bancare. Cîțu acuză că este o anchetă ordonată de Liviu Dragnea.

„Am primit o invitaţie pentru o audiere în Comisia economică, de la inginerul Zamfir, pe o temă care domnia sa este clar că nu o stăpâneşte. În primul rând dacă există o discuţie pe această temă, ea se va face în Comisia de buget-finanţe. Eu sunt membru acolo, la acea Comisie, şi nu am văzut pe ordinea de zi acel subiect.

În al doilea rând am văzut că face referire la un raport al Consiliului Concurenţei. În aceste zile preşedintele Consiliului Concurenţei a spus foarte clar că a început o anchetă internă pentru scurgere de informaţii şi aş vrea să ştiu cine a vândut această informaţie şi cui, dacă acest raport a ajuns la dl. Zamfir pentru că este un lucru foarte grav această scurgere de informaţii. (…)

Este o anchetă ordonată de Liviu Dragnea şi Eugen Teodorovici, de PSD-ALDE împotriva mea care este pusă în practică de slugile lui Dragnea”, a afirmat Florin Cîţu, conform mediafax.ro

„În cadrul şedinţei vor fi dezbătute aspecte referitoare la eventuale practici anticoncurenţiale în domeniul serviciilor financiare bancare şi nebancare, aspecte ce au fost relevate în cadrul «Raportului privind investigaţia Consiliului Concurenţei pe piaţa produselor bancare şi interbancare» ca urmare a investigaţiei derulate de Consiliul Concurenţei în perioada 2008-2011”, arată invitaţia la audierea în şedinţa de miercuri a Comisiei economice, primită de senatorul PNL, Florin Cîţu.

Florin Cîţu  a mai spus că o discuţie pe tema raportului Consiliului Concureneţi şi a ROBOR poate avea loc în Comisia de buget-finanţe. La aceasta, şeful Comisiei economice, Daniel Zamfir este oricând invitat să participe.