Cîțu, aroganță maximă după ironiile lui Mihai Tudose la adresa alianței Ponta-Negoiță

Cîțu, aroganță maximă după ironiile lui Mihai Tudose la adresa alianței Ponta-Negoiță

Mihai Tudose, fostul premier al țării, a ironizat alianța dintre partidele lui Robert Negoiță și Victor Ponta, afirmând că îi pare rău de primarul Sectorului 3, care „avea un ceas frumos la mână", dar „nu o să-l mai aibă” după ce va sta la masă cu liderul Pro România.

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea Alianţei București 2020 în perspectiva alegerilor locale.

„Suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. (...) Ceea ce încerc împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung”, a afirmat Victor Ponta.

Luni, fostul premier PSD Mihai Tudose a ironizat anunțul alianței dintre nou formatul partid al lui Robert Negoiță, Partidul București 2020 și Pro România lui Victor Ponta. "Îmi pare tare rău de Robert... Avea un ceas frumos la mână... Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor....”, a scris pe rețelele de socializare Mihai Tudose. Fostul premier, ales europarlamentar pe listele Pro România, a demisionat după schimburi dure de replici cu Victor Ponta și a revenit, la începutul anului, în PSD.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pe ei îi interesează doar să câștige voturi”

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat, luni seară, cu referire la declarația fostului premier Mihai Tudose potrivit căruia Robert Negoiță va „rămâne fără ceas după ce va sta la masă cu Victor Ponta” că ar trebui să-l credem pe cuvânt.

„Ei se cunosc cel mai bine în PSD, se știu foarte bine și ar trebui să-i credem când vorbesc așa. PSD pentru mine nu înseamnă nimic, acum PSD e disperat, a primit o lovitură dură după succesul de la Bruxelles al președintelui cu cele 80 de miliarde de la Uniunea Europeană și mă aștept la PSD să facă orice să mai câștige câteva voturi.

Pe ei îi interesează doar să câștige voturi, de la PSD mă aștept la orice în perioada viitoare, chiar să arunce în aer stabilitatea țării cu o moțiune de cenzură”, a declarat Florin Cîțu, la Realitatea Plus.