Evenimentul ZileiSportCiprian Tătărușanu face senzație în presa din Italia! Ce l-a determinat pe portarul român să facă astfel de declarații?

Ciprian Tătărușanu face senzație în presa din Italia! Ce l-a determinat pe portarul român să facă astfel de declarații?

Ciprian Tătărușanu face senzație în presa din Italia! Ce l-a determinat pe portarul român să facă astfel de declarații?
Ciprian Tătărușanu, portarul român al celor de la AC Milan, a făcut senzație în presă cu declarațiile sale controversate. Deranjat de tot ceea ce s-a scris după accidentarea lui Mike Maignan, acesta a declarat clar și răspicat faptul că nu este rezerva nimănui. Supărarea lui nu s-a oprit aici.

Portarul român este vizibil deranjat de tot ceea ce se spune în presă cu privire la activitatea sa și a vrut să pună accent pe o serie de detalii legate strict de planul profesional. Ciprian Tătărușanu susține că nu este rezerva nimănui, iar cariera sa este una cu multe reușite. Portarul român a declarat pentru presa din Italia faptul că el s-a antrenat mereu pentru a fi în formă maximă, gata oricând să apere poarta celor de la AC Milan, nu ca și cum ar fi rezervă.

„Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan”, a declarat Tătăruşanu pentru ”Il Giornale”, citat de TuttoMercatoWeb.

Ne puteți urmări și pe Google News

Portarul român nu s-a oprit aici cu declarațiile. El este extrem de deranjat și de faptul că italienii îl consideră bătrân pentru fotbal la vârsta de 35 de ani. Mulți suporteri ai echipei au considerat accidentarea titularul Maignan o problemă majoră, însă Ciprian Tătărușanu nu vede lucrurile deloc așa. Este convins că poate apăra poarta celor de la Milan fără prea mari probleme.

„Nu am timp să citesc astfel de comentarii şi ştiu ce pot să fac. Mă antrenez bine şi nu sunt nici aşa bătrân cum spuneţi voi în Italia”, a mai declarat portarul român pentru presa italiană.

În declarațiile sale, Tătărușanu a vorbit și despre locul fruntaș din clasament, pe care echipa sa îl deține. Portarul este de părere că egalitatea de puncte dintre Milan și Napoli nu mai este de mult o surpriză. Echipa din care el face parte a demonstrat pe teren ceea ce poate, obținând numeroase victorii.

”Văzând ceea ce face în fiecare zi la antrenamente, nu sunt surprins de rezultatele bune. Sunt surprinzătoare doar pentru cei din exterior. Mister (Stefano) Pioli a făcut o treabă bună citind bine partiturile tehnice din meciuri, pentru că în cele 90 de minute sunt multe momente care trebuie interpretate, iar noi ştim să o facem bine”, a subliniat Tătăruşanu.


Accesează: