Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia care a făcut publice abuzurile de la DNA Oradea, amenințată. Au fost focuri de armă la sediul firmei sale
Femeia care a făcut publice abuzurile de la DNA Oradea, amenințată. Au fost focuri de armă la sediul firmei sale

Femeia care a făcut publice abuzurile de la DNA Oradea, amenințată. Au fost focuri de armă la sediul firmei sale

Joi seară, pe strada Meziadinului din Oradea, au avut loc împușcături la sediul firmei Marianei Gal, soţia fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Aceasta a declarat că un bărbat a deschis focul cu un pistol asupra sediului firmei sale. De asemenea, femeia s-a simțit amenințată de multe ori după ce a făcut publice abuzurile comise de fostul procuror-șef al DNA Oradea, Ciprian Man.

Soţia fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a trecut prin momente cumplite. Femeia acuză că un bărbat a deschis focul cu un pistol asupra sediului firmei sale. Aceasta a chemat imediat poliţia. Femeia le-a spus polițiștilor că se simte ameninţată de când a făcut publice abuzurile comise de fostul procuror-şef al DNA Oradea, Ciprian Man, informează Ebihoreanul.ro.

Geamul securizat a fost găurit în 4 locuri, dar au fost găsite pe trotuarul din fața clădirii doar doua cartușe. Polițiștii susțin că acestea aveau calibrul de 5 mm.

Joi seară, când femeia a venit să verifice dacă totul este în regulă la firmă, a descoperit geamul crăpat și urmele lăsate de împușcături. Aceasta a sunat imediat la 112.

Femeia susține că se simte amenințată, iar acest incident nu este unul izolat. De asemenea, ea ar fi urmărită pe stradă. Ea susține că îi sună telefonul în fiecare noapte la aceeași oră si primește mesaje de intimidare. 

Problemele avute cu fostul procuror-șef al DNA Oradea, Ciprian Man, ar fi sursa tuturor amenințărilor din ultimii ani.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: