Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu îl amenință pe Iohannis cu boicotarea consultărilor: „O gașcă de perdanți care nu recunoaște rezultatul votului”
Ciolacu îl amenință pe Iohannis cu boicotarea consultărilor: „O gașcă de perdanți care nu recunoaște rezultatul votului”

Ciolacu îl amenință pe Iohannis cu boicotarea consultărilor: „O gașcă de perdanți care nu recunoaște rezultatul votului”

Marcel Ciolacu l-a ameninţat pe Klaus Iohannis cu boicotarea consultărilor, acuzându-l că se pregăteşte de negocieri pentru un nou Guvern fără să țină cont de rezultatul votului de dumincă.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la TVR, în emisiunea România 9, că PSD nu ar trebui să meargă la consultările de la Cotroceni, dacă nu este invitat ca partid câștigător al alegerilor parlamentare.

Ciolacu a declarat că aceştia formează o gașcă de perdanți care nu recunoaște rezultatul votului

„Este o gașcă de perdanți care vrea puterea cu orice chip fără să țină cont de votul cetățenilor. E o negare a evidenței. Primul pas ca să te vindeci este să depășești negarea când ești bolnav. Trebuie să recunoască Iohannis că a fost un eșec politic total sancționat prin vot de către români, democratic. Nu poți să apari la televizor ca președinte al României să faci socoteli”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR.

Liderul PSD ameninţă cu boicotarea consultărilor de la Cotroceni

Marcel Ciolacu a avertizat că PSD ar putea refuza consultările cu președintele Iohannis dacă nu vor fi primii chemați la discuții în calitate de câștigători ai alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

„Trebuie să revenim în spiritul și litera Constituției. Primul partid care trebuie chemat la Cotroceni trebuie să fie PSD și sper din tot sufletul ca președintele să nu facă greșeala să invite PNL înainte. Să nu jignească câștigătorii acestor alegeri. Voi avea o discuție cu colegii mei.

Dacă nu suntem invitați ca partid câștigător să mergem cu propunerea noastră, să nu mergem la aceste consultări. Cred că perioada campaniei și a jignirilor a trecut și este timpul ca președintele să intre în haina constituțională”, a mai spus Marcel Ciolacu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE