Evenimentul Zilei > Justitie > Ciobanul care avea sclave sexuale două minore este cercetat în libertate
Ciobanul care avea sclave sexuale două minore este cercetat în libertate

Ciobanul care avea sclave sexuale două minore este cercetat în libertate

Patru fraţi cu vârste între 6 şi 14 ani, trei fete şi un băiat, sunt acum în grija statului, după ce mama lor a căzut în patima alcoolului, iar ei au ajuns sclavii unui cioban, concubinul mamei. Două dintre fete întrețineau relații sexuale cu iubitul femeii.

 Stâna este din comuna Dimăcheni, județul Botoșani, iar copiii au ajuns în această situație de câțiva ani, după ce tatăl lor a murit.

A mărturisit medicilor că se culcă cu iubitul mamei

Cazul șocant a ajuns la urechile autorităților după ce uneia dintre fete i s-a făcut rău și a fost dusă de bunică la spital. Aici, fata s-a confesat medicilor, care au sesizat poliția. Oamenii legii s-au îngrozit când au văzut în ce condiţii erau ţinuţi copiii. Cei mai mici erau subnutriți și aveau păduchi. Iar fetele mai mari, de 13 şi 14 ani, pe lângă faptul că munceau din zori şi până în seară la stână, erau abuzate sexual de cioban.

„Copiii au fost internați în Centrul de primire în regim de urgență din Botoșani. Bărbatul este cercetat pentru acuzația de act sexual cu un minor, iar față de mamă se fac cercetări pentru acuzația de rele tratamente aplicate minorilor”, a precizat, pentru „Evenimentul zilei”, comisarul de poliţie Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.