Evenimentul Zilei > Justitie > Cioacă ÎNGHEAȚĂ DE FRIG în penitenciar, iar fiul său va rămâne fără moștenirea de la Elodia. Situația INCREDIBILĂ în care se află familia fostului polițist
Cioacă ÎNGHEAȚĂ DE FRIG în penitenciar, iar fiul său va rămâne fără moștenirea de la Elodia. Situația INCREDIBILĂ în care se află familia fostului polițist

Cioacă ÎNGHEAȚĂ DE FRIG în penitenciar, iar fiul său va rămâne fără moștenirea de la Elodia. Situația INCREDIBILĂ în care se află familia fostului polițist

După ce Cristian Cioacă a fost întemnițat, familia sa s-a dezbinat, iat fiul său, Patrick, a fost dat în grija mamei Elodiei Ghinescu.

Dar se pare că nimeni nu o duce bine, iar Cioacă îngheață de frig în penitenciar, potrivit libertatea. Ba mai mult, fiul său, Cioacă Patrick Matei va rămâne fără moștenirea de la mama sa, din cauza unei situații cel puțin ciudată.

Patrick a fost dat în grija mamei Elodiei Ghinescu, desemnată drept curator special al nepotului. Aceasta a renunțat la judecata în care trebuia ca moștenirea de la Elodia Ghinescu să treacă pe numele lui Patrick.

Moștenirea rămasă în urma Elodiei reprezintă un apartament, locuința în care ar fi fost comisă crima, o garsonieră folosită drept cabinet de Elodia, dar și o mașină.

Motivul pentru care s-a renunțat la judecată este faptul că mama Elodiei nu a prezentat înscrisurile cerute de judecători în astfel de cazuri, iar dosarul a fost desființat.

”Admite excepţia perimării invocată de instanţă, din oficiu. Constată perimată acţiunea formulată de reclamantul Cioacă Patrick Matei, prin curator special Ghinescu Emilia, în contradictoriu cu pârâtul Cioacă Constantin Cristian”, se arată în decizia magistraților Judecătoriei Brașov.

După ce a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, fostul polițist Cristian Cioacă a ales să intre în ”silenzio stampa”, apropiații lui fiind rugați să nu mai facă declarații despre condițiile în care trăiește în penitenciar. Nu și-a mai dorit nici măcar să fie văzut la alte termene.

Cristian Cioacă își execută pedeapsa la Penitenciarul Colibași, dar condițiile de acolo îi dau bătăi de cap.

Potrivit unui control efectuat de Asociația pentru drepturile Omului, spațiile de detenție nu sunt încălzite și cel mai probabil problema va fi de durată.