Evenimentul Zilei > Social > Cine este omul care a TRANSMIS LIVE TRAGEDIA de la Slătioara? POVESTEA accidentului se poate SCHIMBA
Cine este omul care a TRANSMIS LIVE TRAGEDIA de la Slătioara? POVESTEA accidentului se poate SCHIMBA

Cine este omul care a TRANSMIS LIVE TRAGEDIA de la Slătioara? POVESTEA accidentului se poate SCHIMBA

Apar noi detalii în cazul accidentului din Slătioara, județul Olt, în care au murit două peroane din cauza unui șofer care se urcase beat la volan. După ce s-a vehiculat în presă că autorul accidentului era cel care a transmis pe Facebook, pasagerul din vehicul susține că povestea este diferită.

Bărbatul care se afla în mașină, luat la ocazie de șoferul beat, și-a pierdut soția în teribilul accident. Acesta susține, acum, că el este autorul filmării live transmise pe Facebook, recurgând la acest gest în speranța că poliția îl va opri pe cel de la volan, conform Mediafax.

 

„Accelera în viteză şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, spune bărbatul în cauză, Cătălin Șindilă, care a fugit din spital, în urma accidentului.  

Polițiștii au stabilit și că șoferul vinovat era băut, ar acesta a fost reținut pentru 24 ore.

.„Șoferul unui autoturism, aflat sub influența alcoolului, 0,58 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției de mers pe DJ 677 in comuna Slătioara, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism. Șoferul din cel de-al doilea autoturism și o pasagera din primul au decedat. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt Cristian Grigorescu.