Nu este singura „vedetă” din showbizul românesc, care ar face orice pentru a stoarce un pic de atenție din partea iubitorilor de cancan monden.

Blonda s-a hotorât împreună cu niște prietene să meargă la mare ca să-și petreacă, câteva zile la soare. Numai că, odată aflată vestea, Alex Bodi s-a gândit că nu ar fi rău să o însoțească.

Așa că, iată, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au afișat din nou, de data aceasta pe ringul de dans și cu toate privirile spre ei.

Cei doi au uitat de replicile dure aruncate pe Internet, iar acum,la doar câteva zile sunt din nou împreună, ceea ce arată că atunci când vine vorba despre ai, nimic nu mai trebuie luat în serios.

Așadar, afaceristul a mers până pe litoral în semn de iubire pentru cea care i-a fost soție și iubită și se pare că între ei lucrurile încep să revină la normal, la normalul pe care ei vor să și-l creeze!

Aceștia au petrecut multe ore într-un club de fițe de la malul mării. Afaceristul a luat-o pe Bianca Drăgușanu de braț și au încins ringul de dans, semn că nu a deranjat-o deloc pe divă prezența bărbatului în escapada de câteva zile la Constanța!

Omul de afaceri nu a venit cu mâna goală până pe litoral, ci din nou a surprins-o pe blondă cu un ceas care valorează mii de euro!

Să o fi uitat-o afaceristul pe Daria, rusoaica focoasă care i-a zdruncinat inima?  Recent, fotomodelul a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care a avut-o cu afaceristul

„Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei”, a spus Daria, potrivit spynews.ro