Evenimentul Zilei > Monden > Cine-i spune Adrianei Bahmuţeanu în fiecare dimineaţă că este frumoasă
Cine-i spune Adrianei Bahmuţeanu în fiecare dimineaţă că este frumoasă

Cine-i spune Adrianei Bahmuţeanu în fiecare dimineaţă că este frumoasă

Adriana Bahmuţeanu a avut o viaţă extrem de tumultoasă cât timp a fost cu Silviu Prigoană. Iar scandalurile dintre ei au ţinut pe jar presa mondenă.

„Şi eu îi spun lui la fel! Şi am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie.”, a mai povestit fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Nikos are un băiat de 20 de ani

„Am fost în vacanţe cu copiii, am fost în Grecia. Acum nu ştiu dacă cu pandemia asta vom putea merge. Copiilor le-a plăcut în Grecia foarte mult, le place mâncarea grecească, ştiu şi ei câteva cuvinte în limba greacă. Cel mic a învăţat să facă Souvlaki şi când ne-am întors la Bucureşti s-a lăudat că a învăţat să facă Souvlaki în Grecia. Ne-ar plăcea să mai mergem în vacanţe împreună, mai ales că Nikos are şi el un băiat, este mai mare, are 20 de ani, dar e prieten cu copiii mei. Am fost şi la Slănic Prahova împreună toţi 5, ne-am mai plimbat şi ne-am înţeles excelent.”, a spus Adriana Bahmuțeanu în interviul pentru click.

PAGINA ANTERIOARA