Evenimentul Zilei > Politica > Cine este femeia de la PSD care candidează din partea PNL la funcția de vicepreședinte al ICR. Cum de a fost posibil acest lucru
Cine este femeia de la PSD care candidează din partea PNL la funcția de vicepreședinte al ICR. Cum de a fost posibil acest lucru

Cine este femeia de la PSD care candidează din partea PNL la funcția de vicepreședinte al ICR. Cum de a fost posibil acest lucru

Irina Cornișteanu este propusă de PNL pentru funcția de vicepreședinte al ICR, au precizat surse din cadrul partidului, citate de știripesurse.ro.

Jurnaliștii de la știripesurse.ro consideră acest lucru "o adevărată ciudățenie care i-a bulversat atât pe social-democrați cât mai ales pe liberali. Și par să aibă și dreptate până la urmă de vreme ce traseul doamnei despre care se spune că va fi propusă este unul destul de interesant".

Irina Cornișteanu este fiica lui Mircea Cornișteanu, fost director al Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova, susținut mulți ani de PSD.

În plus, este directorul ICR Viena și coincidență sau nu, un apropiat al familiei Laura și Costică Hunt, importanți reprezentanți ai PSD în diaspora.

 

După plecarea lui Liviu Jicman din funcția de vicepreședinte al ICR, numit de PNL în 2013, Irina Cornișteanu ar fi tras sforile să preia funcția din postura de candidat al aceluiași PNL, au precizat aceleași surse din cadrul partidului, citate de știripesurse.ro.

Mai multe detalii despre acest subiect AICI.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.