Cine este femeia cu un garaj de milioane de euro. Are singurul Rolls Royce Cullinan roz din București

Cine este femeia cu un garaj de milioane de euro. Are singurul Rolls Royce Cullinan roz din București

Maria Căpâlnaș este femeia care deține o adevărată comoară în garajul său. Vorbim despre bolizi de lux numai unul și unul. Una dintre mașini este unică în țara noastră. Mai exact un Rolls Royce Cullinan roz pe care aceasta l-a primit de la soțul ei, Don Pedro, cunoscut dezvoltator imobiliar. Cei doi s-au căsătorit anul trecut și au împreună o fetiță.

Drept urmare odată cu cea mică, Maria a primit și acest cadou de jumătate de milion de euro. Dar nu vă imaginați că doar acest bolid ocupă garajul ei. Aceasta mai are un Rolls Royce Ghost în valoare de 350 de mii de euro.

Femeia cu cel mai scump garaj și dressing

Ca să fie sigură că nu va merge pe jos, Maria mai are alte două mașini de lux, mai exact două Bentley-uri. Vorbim pe de o parte de un Bentley Bentiaga în valoare de 250.000 de euro. Celălalt este un Bentley Continental care costă tot cam atât. Surprinzător sau nu, deși aceste mașini se pretează pentru a fi conduse de șofer, Maria este cea care ține volanul.

Cu siguranță și-ar permite un om care să le conducă, dar soției lui Don Pepe îi place să fie stăpână pe mașina ei. Dacă la capitolul mașini, femeia stă extrem de bine și la capitolul genți stă la fel de bine. Potrivit informațiilor din spațiul public, Maria Căpâlnaș ar deține o colecție impresionantă de genți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Genți de un milion și jumătate de euro

Una dintre ele valorează chiar 100.000 de mii de euro. Însă întreaga colecție ar ajunge să fie mai valoroasă decât garajul. Informațiile din spațiul public vorbesc despre sume de 1 milion și jumătate de euro pe care aceasta le-ar avea investite în genți.

Nu de alta, dar soțul său în vârstă de 63 de ani este unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din București. Acesta este implicat în domeniul imobiliar și ar fi construit nu mai puțin de 10.000 de apartamente.