Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este cel mai FRUMOS bărbat din lume
Cine este cel mai FRUMOS bărbat din lume

Cine este cel mai FRUMOS bărbat din lume

Cel mai frumos bărbat de pe pământ are 27 de ani, iar contul său de Instagram este urmărit de peste 150.000 de utilizatori ai reţelei, numărul lor fiind în continuă creştere.

El este Rohit Khandelwal din India și a câștigat loc concursul internaţional de frumuseţe „Mister World 2016”, care s-a desfășurat recent în Marea Britanie.
Rohit Khandelwal visa de mult timp să câştige acest concurs de prestigiu, însă posibilitatea aceasta a apărut după ce anul trecut a câştigat titlul de „Mister India”.
Victoria în concursul „Mister World 2016”, Rohit a împărţit-o cu reprezentantul din Puerto Rico, Fernando Alvarez, în vârstă de 21 de ani (locul al II-lea) şi cu reprezentantul Mexicului, Aldo Esparza Ramírez, în vârstă de 26 de ani (locul al III-lea).
În prezent, Rohit Khandelwal lucrează în industria modei, joacă teatru şi filmează în reclame şi seriale de televiziune.
Pe lângă frumuseţe, Rohit Khandelwal are şi un suflet bun. El iubeşte animalele şi îşi doreşte mult un câine, însă până atunci se fotografiază cu bucurie alături de câinii altora.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.