Cine e actrița care i-a zăpăcit pe Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă. Ambii au iubit-o cu patimă

Cine e actrița care i-a zăpăcit pe Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă. Ambii au iubit-o cu patimă Cine este actrița care i-a fascinat pe Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă. Ambii au iubit-o cu patimă. Sursă foto: Unsplash

Florin Piersic jr. și Tudor Chirilă sunt doi dintre cei mai cunoscuți bărbați din lumea artistică românească, admirându-se de mulți fani de-a lungul timpului. Cu toate acestea, chiar și aceste două figuri publice au cunoscut sentimentul de iubire pentru aceeași femeie. Această femeie a reușit să îi atragă pe ambii și să lase o amprentă profundă în viața lor. Cine este această actriță care a reușit să îi înnebunească pe cei doi?

Tudor Chirilă și Florin Piersic jr., doi dintre cei mai cunoscuți artiști ai scenei românești, sunt recunoscuți pentru discreția lor în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, puțini știu că amândoi au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Această femeie specială este nimeni alta decât actrița Dorina Chiriac.

Cine este femeia care i-a înnebunit pe Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă

Dorina Chiriac a fost femeia care a reușit să cucerească inima atât a lui Tudor Chirilă, cât și a lui Florin Piersic Jr. Pentru Tudor Chirilă, întâlnirea cu actrița a avut loc în timpul facultății, iar dragostea lor a fost una pasională, durând timp de șapte ani. Cei doi au trăit o relație frumoasă, iar Dorina a fost chiar sursa de inspirație pentru unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Chirilă.

Inspirat de Iubire: Tudor Chirilă și piesa „Nu am chef azi”

Tudor Chirilă a mărturisit că Dorina Chiriac a fost inspirația din spatele uneia dintre cele mai cunoscute piese ale sale, „Nu am chef azi”. Piesa a luat naștere în urma unei certuri în cuplu, iar Dorina a fost muza care i-a alimentat creativitatea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor. E o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înșală, îşi vorbesc urât, îşi subminează familia.

Dorina este un om extrem de inteligent. Dorina are un fel foarte interesant de a privi viața, un fel de a studia viața, ceea ce o face o mare actriță. Vocea ei de teatru este extrem de tânără, cu niște armonice foarte frumoase”, a declarat Tudor Chirilă, în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Dorina Chiriac

Dorina Chiriac. Sursă foto: Facebook

Florin Piersic Jr. a format o familie cu Dorina Chiriac

Florin Piersic Jr. a trăit, de asemenea, o poveste de dragoste intensă alături de Dorina Chiriac. Cei doi au fost parteneri timp de patru ani și au avut împreună o fiică, Sonia, care acum este adolescentă. Despărțiți de ceva timp, Florin și Dorina au rămas în relații bune pentru binele fiicei lor.

„Ne înțelegem foarte bine de când nu mai trăim împreuna. Avem nevoie de spațiul și de timpul nostru individual. La un moment dat, oamenii se pot incomoda. Și, dacă nu iau masuri, se pot otrăvi, învenina și pot deveni foarte urâți. Nu-mi puteam permite acest lucru, pentru că exista Sonia. Nu pot să zic că nu a mers ceva. Pur și simplu, oamenii evoluează și simt că am evoluat diferit. De la un moment dat, dacă nu te mai simți bine, mai ales atunci când exista un copil, mai bine te desparți”, declara Dorina Chiriac, la ceva timp după despărțirea de Florin Piersic jr.

Chiar și după despărțire, Florin și Dorina păstrează o relație de respect reciproc. Cei doi înțeleg nevoia de spațiu și individualitate, iar preocuparea lor principală rămâne binele fiicei lor.