Oprea ar fi invocat lipsa de spaţiu cu care se confruntă Ministerul de Interne, potrivit Profit.ro.

La scurt timp după solicitarea ministrului, ar fi fost redactat un proiect de hotărâre în acest sens. Imobilele respective au aparţinut omului de afaceri Dan Voiculescu. Ele au intrat în proprietatea statului în contul prejudiciului estimat la 60 milioane de euro din dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Antenele lui Voiculescu sunt scoase la vânzare cu 15 milioane de euro. ANAF a decis să caute CUMPĂRĂTORI pentru CLĂDIRILE în care funcţionează TELEVIZIUNILE lui Felix, după mai bine de UN AN de la DECIZIA JUSTIŢIEI

În acel dosar, Voiculescu a fost condamnat la închisoare pentru 10 ani pentru folosirea influenței politice la privatizarea frauduloasă a institutului și spălare de bani prin cumpărarea terenului la un preț subevaluat.

Documentul obținut de Profit.ro arată că solicitarea de transfer a fost formulată pentru imobilele din strada Gârlei 1 D (teren de 29.220 metri pătrați și construcțiile aferente), din strada Gârlei 1B (teren de 4.457 metri pătrați și încă un teren de 3.000 metri pătrați și construcții aferente), precum și de pe șoseaua București-Ploiești 25-27 (teren de 4.184 metri pătrați și imobil cu suprafața desfășurată de 3.140 metri pătrați).

Te-ar putea interesa și: