Evenimentul Zilei > Politica > Cine a fost la supermarket poate merge la votare! Să fie hitul acestor alegeri locale?
Cine a fost la supermarket poate merge la votare! Să fie hitul acestor alegeri locale?

Cine a fost la supermarket poate merge la votare! Să fie hitul acestor alegeri locale?

Una dintre cuvântările care poate face carieră înaintea apropiatelor alegeri locale îi aparţine liberalei Daniela Cîmpean şi se referă la o comparaţie între cât de sigur este procesul de votare în actualul context pandemic.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, liberala Daniela Cîmpean, candidează pentru al doilea mandat şi îşi doreşte ca alegătorii să vină în număr cât mai mare la secţiile de vot.

Daniela Cîmpean îndeamnă electoratul să meargă la urne cu încredere, în ciuda temerilor unor alegători cu privire la siguranţa sanitară din timpul votării.

Secţia de votare, mai puţin periculoasă

Înaintea marelui moment politic programat duminică, 27 septembrie, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu a declarat că riscul din secţia de votare e mai mic decât mersul la supermarket.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu mulţi, în această perioadă, am înţeles că există o oarecare teamă de a merge la vot, din teama de a nu se contamina.

Este o teamă nejustificată. Guvernul şi instituţiile locale au asigurat toate condiţiile în secţiile de vot, pentru ca votul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Dragii mei, la piaţă sau într-un magazin, supermarket sau în orice altă parte, sunt şanse mult mai mari pentru a se întâmpla acest lucru.

Vreau să spun că cel mai bun mod de a ne prezice viitorul, este să participăm noi la crearea lui, participând la vot.

Şi poate mai important decât orice, la aceste alegeri, este nu cine câştigă neapărat, ci să participăm în număr cât mai mare şi să decidem împreună prin votul nostru, cum vrem să arate viitorul judeţului Sibiu”, a declarat Daniela Cîmpean.

Mulţumiri pentru Raluca Turcan

În cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri, aceasta a i-a mulţumit vicepremierului Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, pentru sprijinul Guvernului pentru investiţiile din Sibiu.

Ulterior, Daniela Cîmpean a completat că printre planurile ei se numără construcţia unui nou spital judeţean, cu o secţie de Pediatrie şi a unei noi centuri ocolitoare a municipiului Sibiu.

Amintim că, înaintea acestor alegeri locale, Daniela Cîmpean a fost singura femeie președinte de Consiliu Județean din România.

sursa: Agerpres

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: