Evenimentul Zilei > Politica > Ultimele cifre, fără Diaspora. Dezastru pentru Dăncilă. Breaking News
Ultimele cifre, fără Diaspora. Dezastru pentru Dăncilă. Breaking News

Ultimele cifre, fără Diaspora. Dezastru pentru Dăncilă. Breaking News

Ultimele cifre ale alegerilor prezidențiale din România conturează un dezastru de proporții pentru Viorica Dăncilă.

UPDATE. Cifrele de la ora 19:00 arată o ușoară creștere a Vioricăi Dăncilă. 33% are fostul premier în momentul de față, la mare distanță de președintele Iohannis

Ultimele informații arată că Iohannis conduce lupta detașat, având 69% din voturile oamenilor. Viorica Dăncilă a obținut, astfel, doar 31%. De menționat că Diaspora nu a fost luată, încă, în calcul.

Situația era tragică pentru Viorica Dăncilă încă de la orele 15:00 când, fără diaspora, președintele în funcție Klaus Iohannis, susținut de PNL, ajunsese la 62 de procente, în timp ce fostul premier și actualul președinte al PSD era la 38%.

Cifre ora 15, fără diaspora. Iohannis sau Dăncilă? Vești îngrijorătoare pentru un candidat

Pe același tip de date de la ora 14:00, Klaus Iohannis era la 60% pe România, în timp ce Viorica Dăncilă se afla la 40 de procente.

Iohannis vs. Dăncilă. Cifre ora 14 doar pe România. Tendințele se confirmă

La ora 13, potrivit estimărilorde tip exit poll, Klaus Iohannis coborâse la 58 la sută, în timp ce Viorica Dăncilă urcase la 42 de procente din intențiile de vot.

Cifre ora 13. Cine câștigă prezidențialele. Iohannis vs. Dăncilă, procente fără diaspora

La estimarea anterioară, cei doi candidați pentru Cotroceni se aflau la o diferență de 18 procente, cu 59% pentru Iohannis și 41% pentru Dăncilă.

NEWS ALERT. Prezidențiale 2019. Iohannis sau Dăncilă? Avem CIFRELE pentru 11:30!

Pe analizele ce includ voturile din diaspora, președintele în funcție, Klaus Iohannis, susținut de Partidul Național Liberal, ar avea 60 de procente, în timp ce contracandidata sa, Viorica Dăncilă, susținută de PSD, are 40 de procente.

Prezidențiale 2019. Procentele: Iohannis vs. Dăncilă. PNL își atinge primul obiectiv

Potrivit sondajelor de calibrare pentru exit poll-uri, Klaus Iohannis era creditat cu 69 la sută dintre opțiuni, în timp ce Viorica Dăncilă ar avea 31 la sută din voturi.

Cifrele secrete ale sondajelor! IRES și CURS-AVANGARDE, primele date: Iohannis sau Dăncilă