Chris Rock, revenire uimitoare după Oscaruri! Fanii au rămas uluiți. Primul său spectacol a fost senzațional

Chris Rock, revenire uimitoare după Oscaruri! Fanii au rămas uluiți. Primul său spectacol a fost senzațional Sursa: Vinicius Tupinamba | Dreamstime.com

Comediantul Chris Rock a revenit pe scenă pentru prima dată de când a fost pălmuit de Will Smith la premiile Oscar. A primit aplauze în Boston din partea publicului încântat de interpretarea sa.

Chris Rock a abordat doar pe scurt palma, spunând că „încă prelucrează ceea ce s-a întâmplat” duminică și nu l-a menționat niciodată pe Will Smith rostindu-i numele.

Mulțimea din Boston a reacționat print-o ploaie pe ovații pentru Chris Rock, ridicându-se în picioare. Un membru al publicului a scandat despre întâmplarea de la Oscar că Rock ar trebui să-l dea în judecată pe Smith pentru reacția sa complet deplasată.

Chris Rock înaintea primului său show de după Oscaruri / Sursa: captură video

Reacția fanilor lui Chris Rock

Fanii au dat declarații după showul din Boston, unde, potrivit lor, actorul s-a comportat ireproșabil:

Ne puteți urmări și pe Google News

Pur și simplu... a venit la show și a spus „încă procesez ce s-a întâmplat, dar hai să continuăm cu spectacolul”.

Simțeam că toată lumea îl aștepta să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat duminică seara. A fost pur și simplu elegant în ceea ce privește subiectul. A întrebat doar dacă „Toată lumea a avut un weekend bun?” Apoi a continuat cu spectacolul și pur și simplu nu a lăsat ce sa întâmplat duminică să-i fure strălucirea.

Am spus că o să merg să-l văd pe Chris Rock și acum sunt un mare fan. Știi ce ? A fost amuzant. A fost grozav. A fost energic și a fost un spectacol grozav.

Aproape că am început să plâng

Nu am fost niciodată la un spectacol ca acesta. A avut ovație în picioare de zece minute când a venit.

Primul show nu a mai avut locuri disponibile

Fanii lui Chris Rock au cumpărat toate biletele disponibile pentru showul din Boston. La ieșirea de la eveniment au aplaudat modul în care acesta a gestionat confruntarea cu Will Smith, cât și reacția sa publică de după aceea.

 

Afișul pentru evenimentul Sold Out al lui Chris Rock din Boston. / Sursa: captură video

Actorul și cântărețul Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă, la premiile Oscar, din cauza unei glume pe care a făcut-o comedianul despre tunsoarea soției sale, Jada Pinkett Smith.

Jada Smith a vorbit public despre diagnosticul ei de alopecie, care poate provoca chelie. După regretabilul incident, Smith și-a cerut scuze în mod public.

Trei zile (30 martie - 1 aprilie) au durat spectacolele sold-out din Boston ale lui Chris Rock, care marchează totodată și prima sa apariție pe scenă de când a fost pălmuit de Will Smith la Oscaruri.