Cheryl Cole se dă pe micul ecran

Cheryl Cole se dă pe micul ecran

Cântăreaţa a primit de curând un contract impresionant pentru un show TV şi lucrează la un lungmetraj.

Toată lumea a compătimit-o pe Cheryl Cole pentru lovitura primită de la producătorii emisiunii "X Factor" din Statele Unite. La scurt timp după începerea programului, vedeta a fost concediată. Motivul: nu s-a putut adapta societăţii americane. Una din marile probleme a fost accentul. Apoi, cântăreaţa nu avea autoritate în faţa concurenţilor.

Soluţia aleasă de Simon Cowell, producătorul emisiunii, a fost una care a atras un întreg scandal mediatic asupra fostei membre a trupei Girls Aloud. Acum, reprezentantul "X Factor" declară că regretă plecarea lui Cheryl şi spune că ar angaja-o oricând înapoi. După eşecul cu "X Factor" din Statele Unite, artista a renunţat şi la postul din Marea Britanie pe care îl ocupase mai mulţi ani la rând.

"X Factor" fără Cheryl

Ne puteți urmări și pe Google News

În acelaşi timp, însă, producătorul susţine că alegerea făcută pentru emisiunea-concurs din Statele Unite a fost cea potrivită. "Văd o mare diferenţă în etica de muncă a americanilor în comparaţie cu cea a britanicilor când vine vorba de artişti. Nicole este exemplul perfect. Fata asta este ca o maşină", a declarat Cowell, citat de "The Sun", despre Nicole Scherzinger, înlocuitoarea lui Cole.

Cheryl a început zilele astea filmările pentru cel mai nou proiect, un lungmetraj în care va juca alături de Cameron Diaz, Brooklyn Decker şi Jennifer Lopez. Desigur, rolul ei nu este unul important, dar experianţa din juriu îşi va spune cuvântul la filmări. Ea interpretează rolul unui arbitru într-un concurs de talente. Personajul lui Cameron Diaz va apărea în faţa lui Cheryl în ceea ce va reconstitui o secvenţă "împrumutată" din "X Factor".

Filmul "What to Expect When You're Expecting" spune povestea a patru cupluri care se pregătesc să devină părinţi. Este o producţie impresionantă şi o ocazie bună pentru Cheryl, care nu a convins de prima dată publicul american, să arate că se poate adapta.

Cu o înfăţişare proaspătă şi foarte sexy, vedeta britanică a apărut pe platourile de filmare încrezătoare şi relaxată. Îmbrăcată cu o rochie strâmtă, foarte scurtă, cântăreaţa a arătat că nu a stat degeaba în lunile în care s-a ferit de lumina reflectoarelor, după scandalul de la emisiune.

Nu este, însă, cariera pe care şi-o doreşte Cheryl. "Este o oportunitate care a apărut în această perioadă mai proastă a ei şi s-a gândit că ar fi foarte amuzant să se implice. Nu este intenţia ei să devină actriţă", a declarat pentru "Daily Mail" o sursă implicată în producţia filmului.

Emisiuni noi

Revenirea pe platourile de filmare atrage multe lucruri bune pentru cântăreaţă. De curând, fostul arbitru al emisiunii-concurs a semnat un contract de 1,5 milioane de lire sterline cu televiziunea ITV. Cotidianul "Metro" scrie despre un contract care i-ar garanta vedetei apariţia în mai multe emisiuni ale postului şi că ar putea să o retransforme într-o vedetă.

Ofertele televiziunilor nu au fost puţine. Cheryl era vizată pentru un rol în emisiunea "The Voice" de la BBC, dar şi de alte posturi. A ales ITV pentru că îi cunoştea datorită rolului ei în amisiunea "X Factor". 1,5 milioane de lire sterline este suma pe care Cheryl Cole o va încasa pentru contractul semnat cu televiziunea ITV la care va prezenta o serie de emisiuni

ÎMPĂCARE

O nouă relaţie cu fostul soţ

Şi viaţa sentimentală a lui Cheryl pare să se îndrepte. Cântăreaţa s-a despărţit de soţul ei, Ashley Cole, după ce a aflat că acesta o înşela. Ashley nu a trecut peste relaţia lor şi încercă din răsputeri să o recucerească. În perioada în care au fost despărţiţi, Cheryl a petrecut mult timp cu managerul ei, will.i.am, de la Black Eyed Peas. Presa a bănuit imediat că cei doi sunt mai mult decât prieteni.

De curând, însă, vedeta pare să fi cedat insistenţelor fostului soţ. Acesta i-ar fi dedicat o piesă a lui Bruno Mars la o petrecere. "Ashley a omorât cântecul, dar lui Cheryl i-a plăcut", a declarat o sursă pentru "The Sun". Cuplul trebuia să petreacă o vacanţă romantică pe insula lui Richard Branson, dar incendiul care a mistuit casa omului de afaceri le-a distrus şi planurile celor doi foşti soţi proaspăt regăsiţi. <iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/-AWoZmAxKxg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>