Evenimentul Zilei > Actualitate > Cheloo despre Delia:,,Mă-ta nu știe că ești c**vă”
Cheloo despre Delia:,,Mă-ta nu știe că ești c**vă”

Cheloo despre Delia:,,Mă-ta nu știe că ești c**vă”

Colegi într-un show de succes, Delia și Cheloo n-au fost în relații așa bune mereu. În urmă cu 16 ani, Cheloo o critica pe blondă în melodiile trupei Paraziții, fără menajamente, cu versuri cât se poate de dure

Datorită internetului, melodia „Shoot Yourself” (Împușcă- te) a trupei Paraziții poate fi ascultată și în prezent, dar imaginile recente cu cele două vedete nu se mai potrivesc deloc cu declarațiile din trecut.

La vremea aceea, Delia făcea parte din trupa „N&D”, pe care cei de la Paraziții o acuzau în mod direct de playback. Atât ea, cât și colegul de atunci, Nick, apar în clip sub formă de păpuși, împușcate de Cheloo și Ombladon.

Păreri necenzurate

Cu o părere asumată și în public, colegul de juriu al Deliei considera în 2001 că blonda nu este nimic mai mult decât o altă apariție trecătoare prin industria muzicală românească. Iată versurile dedicate Deliei, în urmă cu ceva ani, de colegul cu care împarte astăzi masa juriului la iUmor și XFactor: „Sunteți persoane publice/ Voi și WC-urile publice, amice/ La interviuri ne vorbiți despre ambiții, apariții/ Ne dați definiții/ Până când o să începeți să vă pierdeți dinții/ Te ia în brațe și îți spune „Bravo, mamă”/ Dar nu știe că ești c…va, prostituția muzicală”.

Că să înlăture orice suspiciune că ar fi vorba despre altcineva, păpușă Delia este blondă, are ochi mari și albaștri și o foaie pe care scrie „Vreau să mă plâng”, aluzie la hitul trupei N&D, „Vreau să plang”.

Oficialii din Antena1, surprinși

Contactați pentru o declarație de la vedetele Antena1, oficialii postului nu știau despre piesa cântată de trupa Paraziții cu referire la Delia, ba mai mult, au confirmat instant relația bună dintre cele două vedete Intact, semn că situația a fost depășită.

A renunțat la tricourile scandaloase pentru cămașă și sacou

În promo-ul noului show al Antenei 1 ce îl va avea în juriu tot pe Cheloo, rapperul apare îmbrăcat așa cum de puține ori a mai fost văzut! Cheloo a renunțat la renumitele lui tricouri cu mesaje tăioase și s-a îmbrăcat la patru ace. Noul show se numește „The four – Cei 4” și va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00. Pe scenă se vor întrece în momente artistice nume cunoscute în lumea muzicală.