Chefi la cuțite vine cu reguli noi. Ce se va întâmpla în următorul sezon

Chefi la cuțite vine cu reguli noi. Ce se va întâmpla în următorul sezon Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena1

Chefi la cuțite va avea reguli noi în sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din România. Premiera maraton începe pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați. Dacă cei pasionați de gastronomie se vor lupta în etapa preselecțiilor să obțină un loc în bootcamp, cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, se vor lupta pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe.

Chefi la cuțite. Noutatea din ringul culinar va face mai încinsă întrecerea

Dincolo de avantajele pe care le oferă la bătăliile între echipe, amuletele vor deveni acum cu atât mai importante cu cât ele vor avea puterea de a propulsa un Chef în etapa următoare.

Astfel, doar trei dintre cei patru jurați vor obține privilegiul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13 – punctajul obținut la amulete fiind criteriul în funcție de care se vor decide cine sunt cei trei Chefi din etapa confruntărilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați. Sursa foto: Facebook

Ringul audițiilor pe nevăzute aduce, de asemenea, noutăți

Concurenții din preselecții de la Chefi la cuțite vor trece mai departe doar dacă primesc 3 cuțite. Iar cei ale căror preparate obțin doar 2 cuțite mai au o șansă: pot intra în bootcamp dacă vor reuși să-i convingă pe jurați că își merită locul în competiție, cu o pledoarie argumentată cât mai inspirat.

Fiecare dintre Chefi va acorda un cuțit de aur atunci când va descoperi un concurent aparte, care-l va cuceri indubitabil cu farfuria de excepție, dar și cu experiența și personalitatea sa – astfel că audițiile vor aduce acum în platoul Chefi la cuțite strălucirea a patru cuțite de aur.

Reguli noi pentru jurați. Sursa foto: Facebook

Cum vor luptele pentru amulete la Chefi la cuțite

Valoarea acestei recompense se va păstra chiar dacă Chef-ul care a acordat-o nu intră în etapa battles-urilor: el va decide în ce echipă va intra câștigătorul cuțitului său de aur. Cum vor decurge luptele pentru amulete, dar și audițiile sub presiunea noilor reguli care condimentează competiția telespectatorii vor descoperi la Antena 1, odată cu premiera maraton a sezonului 13, de pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, informează antena1.ro.