Evenimentul Zilei > Monden > Chef Cătălin Scărlătescu, adevărul despre viața sentimentală. Cu câte femei s-a iubit, de fapt
Chef Cătălin Scărlătescu, adevărul despre viața sentimentală. Cu câte femei s-a iubit, de fapt

Chef Cătălin Scărlătescu, adevărul despre viața sentimentală. Cu câte femei s-a iubit, de fapt

Chef Cătălin Scărlătescu s-a declarat a fi un burlac convins, iar de-a lungul timpului s-a spus că avut relații cu mai multe tinere. Doina Teodoru, alături de care celebrul chef trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste, a glumit pe seama imaginii sale de Don Juan.

Actrița Doina Teodoru, iubita lui Chef Cătălin Scărlătescu a participat la „Chefi la cuțite“ și nu a ratat ocazia să îl ia la „roast“ pe partenerul ei de viață. Momentul i-a amuzat copios pe Florin Dumitrecu și Sorin Boontea.

„Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut puțin pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să înțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot“, a spus actrița zâmbind.

Glume pe seama iubitului

Doina Teodoru a glumit și pe seama imaginii de Don Juan a lui Chef Scărlătescu. „Pe Cătălin l-am cunoscut acum două veri, în Vama Veche. Eu eram cu cineva, el era cu mai multe. Toate relații «serioase», așa le numește el. Dar, vă spun, la câte relații pasagere a avut Cătălin, puteți să-i spuneți Gara de Nord. Nu-i spun Aeroportul Henri Coandă, pentru că a avut doar câteva «zboruri interne», E un naționalist convins.

Prima oară m-a invitat să luăm masa, a doua oară a vrut să-mi gătească cina. Am înțeles aluzia, am acceptat, mai ales că eram aproape convinsă că nu știe se face. Înainte de asta, i-am zis că-mi plac organele. N-a înțeles, așa că mi-a gătit o inimă de bou“, a mai spus Doina Teodoru, potrivit adevarul.ro.

Chef Cătălin Scărlătescua fost emoționat de prezența iubitei sale. La final, i-a oferit acesteia un buchet de trandafiri și a sărutat-o pasional.

Imagine de Don Juan

Chef Cătălin Scărlătescu a fost mereu discret în ceea ce privește viața personală, dar a de-a lungul timpul au fost multe zvonuri privind relațiile sale amoroase.

În 2017, s-a spus că ar forma un cuplu cu Gina Pistol, mai ales erau văzuți mereu împreună. Anul următor a fost surpins sărutându-se cu o tânără, care ulterior a participat la emisiunea culinară. A fost vorba despre cântăreața Maria Andria,

„Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. N-am fost niciodată“, mărturisea într-un interviu Chef Cătălin Scărlătescu, potrivit wowbiz.ro.

Realația sa de acum cu Doina Teodoru a surprins pe toată lumea „Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună”, a spus Doina Teodoru.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: