Cunoscut drept un simpatizant al clubului Armatei, fostul selecționer, ultima dată antrenor la Universitatea Craiova, nu e de acord cu vocile din club care susțin că moderna arenă ar trebui să găzduiască doar partidele echipei condusă în prezent de Daniel Oprița și Iulian Miu.

„Chiar dacă e stadionul Stelei, cei care se ocupă de acest stadion pot să-l închirieze”
Pițurcă, om care a lucrat mulți ani cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, lasă să se înțeleagă că și vicecampioana ar putea juca pe stadionul construit pentru Campionatul European, amânat pentru anul viitor.

„Eu nu văd niciun impediment să joace orice echipă care vrea și plătește să joace acolo. Chiar dacă e stadionul Stelei, cei care se ocupă de acest stadion pot să-l închirieze.

Nu cred că se pune problema de o așa-zisă împăcare. Nu știu cine e certat. Acum FCSB e echipa lui Gigi Becali, Steaua a revenit acolo unde îi era locul. Probabil la un moment dat vor fi adversari și pe teren. Lucrurile revin la normalitate“, a spus Victor Pițurcă, la emisiunea „Realitatea Sportivă” de la Realitatea Plus.

Stadion Steaua, detaliile proiectului : Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro, capacitate: 31.254 de locuri
suprafața de joc 105m/68m.

Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă.
Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare), restaurant, muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, spații VIP (loje și parcare), sală de forță și de recuperare, punct medical de prim ajutor și ona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA, precum și sala de conferință, vestiare pentru sportivi, magazine, spații tehnice și pentru birouri, scrie Digi Sport.