Victoria Beckam este vestită pentru eleganța și atitudinea sa, însă pe când era o tânără anonimă a avut un job pe care multe femei l-ar refuza – a jucat rolul unui spermatozoid într-o emisiune dedicată educației sexuale difuzată de BBC. Emisiunea avea titul ”Body Matters”, iar Posh Spice era îmbrăcată într-un costum de spermatozoid.

Actriţa Whoopie Goldberg, devenită celebră în urma rolurilor din comedii, obişnuia să macheze cadavrele la o casă mortuară. Mai târziu, Whoopie a fost nominalizată la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din "Culoarea purpurie" (1986) şi a câştigat premiile Oscar şi BAFTA pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru prestaţia ei din filmul "Fantoma mea iubită", în 1991.

Johhny Depp vindea pixuri prin telefon, iar Jennifer Aniston lucra și ea în telemarketing. Aniston a declarat mai târziu că nu a rezistat decât două săptămâni la acel loc de muncă.

Channing Tatum a încântat privirile doamnelor atunci când a jucat în filmul ”Magic Mike” în care interpreta rolul unui dansator. Pentru acest rol, el a avut sursă de inspirație propria experiență, acesta fiind în trecut stripper.

În galeria foto vă prezentăm joburile ciudate pe care le-au avut vedetele înainte să devină celebre.