Cel puțin 15 oameni morți după ce un SUV s-a ciocnit cu o semicamion plin cu pietriş. Șoferul platformei a suferit „mai multe răni”.

Tragedie pe şoselele din SUA. 15 persoane au murit după ce un SUV s-a ciocnit marți de un camion în apropierea frontierei SUA-Mexic din California. Anunţul a fost făcut de oficialii Centrului Medical Regional El Centro.

Cel puțin 15 oameni morți după ce un SUV s-a ciocnit cu un semicamion plin cu pietriş

„Credem că au existat 27 de pasageri în acest SUV care a lovit un semicamion plin cu pietriș”, a declarat directorul general de urgență Judy Cruz într-un videoclip Facebook Live. El este responsabil pentru servicii de urgenţă la centrul medical El Centro, lângă graniţa mexicană.

Vama și Poliția de frontieră s-au aflat la fața locului pentru a ajuta biroul șerifului Imperial County. Biroul șerifului nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii cu privire la accident.

Paisprezece dintre ei au murit la locul accidentului

Iar şapte pacienți au fost duși la Centrul Medical Regional El Centro, unde a murit o persoană, a spus Cruz. Spitalul a solicitat sprijin aerian de la alte agenții pentru a transporta trei dintre pacienți.

O coliziune între un vehicul supraîncărcat cu pasageri şi un camion s-a soldat cu cel puţin 15 morţi, marţi dimineaţă, în sudul Californiei. Este anunţul făcut de spitalul unde au fost transportate câteva dintre victimele accidentului.

Potrivit acesteia, cel puţin 14 pasageri au murit la locul accidentului şi un altul după ce au fost transportaţi la spital.

Cel puţin alte cinci victime ale coliziunii, care a avut loc în circumstanţe încă nedeterminate, au fost evacuate cu elicopterul spre alte spitale din regiune.  A mai precizat Judy Cruz în cursul unei conferinţe de presă pe internet.

Potrivit unui membru al poliţiei autostrăzii din California, Jack Sanchez, intervievat de USA Today, SUV-ul implicat în accident este un Ford Expedition, un model care, potrivit site-ului web al producătorului, poate transporta maximum opt pasageri, informează usatoday.