Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident de circulație în Brașov. Un autoturism a lovit un microbuz cu 11 pasageri
Grav accident de circulație în Brașov. Un autoturism a lovit un microbuz cu 11 pasageri

Grav accident de circulație în Brașov. Un autoturism a lovit un microbuz cu 11 pasageri

Un autoturism a lovit un microbuz, în care se aflau 10 pasageri, din care cinci copii, pe o șosea din județul Brașov, în apropierea localității Feldioara.

Grav accident de circulație pe o șosea din județul Brașov. Un microbuz de persoane a intrat în coliziune cu un autoturism. După această ciocnire au fost rănite mai multe persoane. Este vorba de pasagerii din microbuz, dar și de șoferul din autoturism.

Astfel, un număr de 10 persoane, printre care şi copii, au fost implicate, marţi, într-un accident pe DN 13, în zona localităţii Feldioara. Conform informațiilor furnizate de autorități, un microbuz care transporta mai mulți pasageri a intrat în coliziune cu un autoturism. În microbuz erau 10 persoane, între care 5 copii cu vârste între 1 şi 5 ani. Toate persoanele sunt conştiente.

Un autoturism a lovit un microbuz cu 11 pasageri

Impactul dintre cele două vehicule a fost destul de violent, astfel că microbuzul s-a răsturnat în afara șoselei. Cel care a avut de suferit mai mult a fost șoferul autovehiculului.

La fața locului au ajuns, în urma anunțului formulat la numărul de urgență 112, mai multe echipaje de ambulanță din cadrul ISU Brașov. Potrivit sursei citate, au intervenit cinci echipaje ale SMURD şi două ale Ambulanţei Braşov.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, toate persoanele aflate în microbuz au fost găsite în stare conştientă de salvatorii. Cei care au ajuns la fața locului au descoperit că singurul rănit în stare gravă este șoferul autoturismului.

Șoferul microbuzului a fost testat

Din informațiile furnizate de lucrătorii din cadrul Poliției rutiere din Brașov, unul dintre cei doi șoferi a fost testat cu aparatul etilotest. Este vorba despre șoferul care conducea microbuzul de persoane. Rezultatul testului a fost negativ, fapt ce demonstrează că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

Cel de-al doilea şofer, care conducea autoturismul, nu a putut fi testat din cauza stării în care se găsea.

Pe perioada desfăşurării cercetărilor, traficul în zonă a fost blocat pentru ceilalți prticipanți la trafic. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Poliţiei rutiere.