Evenimentul Zilei > International > Cel mai vânat terorist de pe planetă jură că va răzbuna moartea tatăl său, Osama bin Laden. Ce mesaj le-a transmis americanilor și aliaților
Cel mai vânat terorist de pe planetă jură că va răzbuna moartea tatăl său, Osama bin Laden. Ce mesaj le-a transmis americanilor și aliaților

Cel mai vânat terorist de pe planetă jură că va răzbuna moartea tatăl său, Osama bin Laden. Ce mesaj le-a transmis americanilor și aliaților

Fiul fostului lider Al Qaeda, Osama bin Laden a ameninţat că va răzbuna moartea tatălui său! Ameninţarea a fost lansată printr-un mesaj audio publicat online.

Hamza bin Laden a promis să continue misiunea tatăl său de a lupta împotriva forţelor armate americane şi a aliaţilor acestora. Într-un discurs de 21 de minute, numit „Suntem toţi Osama”, Hamza a ameninţat că pregăteşte atacuri în care sunt ţintite mai multe oraşe din SUA.

Vom continua să vă lovim şi să ţintim oraşele din SUA ca răspuns pentru opresiunile voastre din Palestina, Afghanistan, Siria, Iraq, Yemen, Somalia şi din celelalte teritorii musulmane pe care le-ați atacat. 

Operaţiunea în urma căreia a fost ucis cel mai căutat terorist de pe planetă Osama bin Laden a fost derulată de forţele americane cu sprijinul Pakistanului, a anunţat Barack Obama, potrivit CNN. Cooperarea cu Pakistanul a permis localizarea teroristului numărul 1 şi a casei unde se ascundea acesta. O mână de oficiali americani ştiau ce urma să se întâmple.  

Hamza, care i-a fost alături tatăl său în momentul lansării atentatului din 9.11.2011, este considerat o voce mai tânără pentru grupul terorist și este cel mai vânat terorist din ultimul deceniu.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: