Evenimentul Zilei > Social > Cel MAI SCUMP APARTAMENT din lume. Vezi cum arată o reşedinţă de 300 de milioane de euro | GALERIE FOTO
Cel MAI SCUMP APARTAMENT din lume. Vezi cum arată o reşedinţă de 300 de milioane de euro | GALERIE FOTO

Cel MAI SCUMP APARTAMENT din lume. Vezi cum arată o reşedinţă de 300 de milioane de euro | GALERIE FOTO

Este situat într-un zgârie-nori din Monaco, Turnul Odeon, care, după ce va fi terminat, va deveni a doua cea mai înaltă clădire de pe planetă. La cel mai scump apartament din lume au acces numai miliardarii.

Apartamentul pentru care viitorul proprietar trebuie să scoată din portofel 300 de milioane de dolari este dotat cu un centru de sănătate şi multe piscine. De asemenea, o firmă de catering va sta la dispoziţia proprietarului, care va beneficia şi de un personal disponibil permanent, precum şi de un şofer.

Una din cele mai impresionante dotări o reprezintă un tobogan, pe care proprietarul îl poate folosi pentru a ajunge din apartament, în piscina exterioară.

Turunul Odeon va avea 70 de apartamente luxoase şi reprezintă primul zgârie-nori care se construioeşte în Monaco, începând cu anii '80.

Prinţul Rainier, conducătorul ţării atunci când ridicarea turnului a început, a decis să fie oprită construcţie la jumătate, temându-se că asectul acestuia va dăuna imaginii principatului. Cu toate acestea, în anul 2009, fiul şi succesorul rău, prinţul Albert, a decis reluarea lucrărilor, scrie Daily Mail.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.