Prințul Andrew a fost văzut părăsind înmormântarea prințului Philip într-un nou strălucitor Bentley de 300.000 $. Ducele de York, în vârstă de 61 de ani, a fost văzut pe bancheta din spate a Bentley Flying Spur, în timp ce părăsea castelul Windsor sâmbătă pentru a se îndrepta spre casa sa din apropiere, Royal Lodge.
A fost prima dată când Andrew a fost văzut în vehiculul de lux. Și prost moment și-a ales.
Prințul Andrew, prietenul pedofilului Jeffrey Epstein
De când mașina a fost livrată în septembrie, el a revopsit-o și a decorat-o cu plăcuțe de înmatriculare personalizate, a scris presa de la Londra. Trist este că a vrut să epateze și să o arate lumii tocmai în aceste momente triste.
Ducele s-a alăturat fraților săi mai devreme în cursul zilei, mergând în spatele sicriului tatălui lor, prințul Philip, în ceea ce a fost una dintre cele mai importante apariții publice de când a renunțat la atribuțiile sale regale în 2019, pentru legăturile cu pedofilul Jeffrey Epstein.
Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu ea de trei ori, inclusiv când avea 17 ani - acuzații pe care le-a negat vehement.
La vremea respectivă, Prințul Andrew, Duce de York, a negat că ar fi cunoscut-o pe cea care îl acuză de pedofilie și spune că nu avea cunoștință de abuzurile prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.
Regatul britanic s-a retras din toate cele 230 de patronaje regale ale sale, după ce a acordat un interviu dezastruos la televizor despre prietenia sa cu Epstein.
Funerariile Prințului Philip au avut loc sâmbătă
Funeraliile Prinţului Philip au început sâmbătă, la castelul Windsor din vestul Londrei, fiind sub semnul restricțiilor generate de pandemie. Evenimentul a inclus o ceremonie de 8 minute, începând cu ora locală 15:00 (14:00 GMT), apoi o slujbă religioasă urmată de onoruri militare.
Sicriul prințului consort a fost dus, apoi, la capelă cu vehiculul Land Rover. La sfârşitul ceremoniei, sicriul fost coborât în cavoul regal, unde va rămâne până la decesul Reginei Elisabeta.
La cererea lui Philip, care şi-a slujit ţara în Royal Navy în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, la sirenele marinei a răsunat apelul „Action Stations” care îi cheamă pe marinari la post. Arhiepiscopul de Canterbury a pronunţat rugăciunea de binecuvântare înainte de intonarea imnului naţional, scrie pagesix.com.