„Anchetele noastre ne-au dus de la Londra la New York, Boston, Florida, Insulele Virgine SUA, Africa de Sud și Australia. Investigația ne-a făcut să obținem mărturii de la noi martori, să vedem documente sensibile, să aflăm conținutul jurnalelor și să intervievăm surse de nivel înalt”, spun reporterii Daily Mail.

O parte importantă a acestei anchete jurnalistice îl vizează pe Prințul Andrew, fiul Reginei Elizabeth, acuzat de câțiva ani de Virginia Roberts că a întreținut cu ea relații intime în vremea când era minoră.

Aceasta a declarat în fața anchetatorilor și a instanței că s-ar fi întâlnit cu prințul într-un club de noapte frecventat de vedete, unde au dansat, iar apoi au mers în casa din Londra a domnișoarei Maxwell pe 10 martie 2001. În acest sens, ea a publicat și niște fotografii din acea seară pe contul ei de Twitter.

Tot Virginia Roberts a susținut că au întreținut relații intime de trei ori – mai întâi la Londra, apoi la New York și în cele din urmă în Caraibe. Prințul Andrew a negat în permanență aceste acuzații, iar anul trecut, în noiembrie, și-a prezentat alibiul pentru ziua de 10 martie 2001.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.